![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BREZİLYA
Temeli patronu cagiriyor ve diyor ki.. -Temel sen en iyi elemanlarimdan birisin .. bunun icin seni brezilyadaki buromuza mudur yapiyorum . oraya tayin oldun diyor.. tabi temelin yuzu asiliyor... patron soruyo oglum ne bu hal sevinsene lan.. temel diyo:patron ben orayi sevmem hic.. brezilyada fahiseler ve futbol takimlari vardir diyo.. patron hiddetleniyo..bagara bagara.. -ne diyosun lan sen ?..bilmiyomusunki benim karim brezilyali.. Temel hic caktirmiyo tabi.. -Ciddi mi patron kariniz hangi futbol takiminda oynuyor? KANO ingiliz,alman,fransiz ve laz bir adaya dusuyolar. bunlari bir kabile yakaliyor ve bagliyolar direklere. kabile sefi gelip bunlara.. -benden getiremiyecegim birsey isteyen kurtulur, eger getirirsem derinizden kano yaparim diyor ve suda yuzen kanolari gosteriyor bir yandan --ingiliz: bana manchester united takiminin kalecisinin imzaladigi bir futbol topu getir.. sef cadirdan cikariyo bi top.. İngilizin istedigi top. ingiliz daha "ama nasil olur falan" demeye kalmadan yuzuyolar dooru suya --fransiz:bana 1820 napolyon sarabi getir diyo..ve kis kis guluyo.. sef giriyo cadira bi sise sarapla cikiyo..fransizin istedigi sarap. fransizda aynen oda yuzulup suya.. --alman:bana bir limuzin getir diyor. bi bes on dakka sonra ormandan bi limuzin gelip parkediyo.. fransizla ayni akibete ugruyor. laza geliyor sira.. -- laz diyor "bi cataliniz varmi"? -- sef:salak mi lan bu herif? istiycek bisey bulamamis mi diye dusunurken bir yandan da bi catal alip geliyor veriyor laza. laz catali vucuduna batirmaya basliyo .. biyandan da diyorki. --"alin lan size kano alin size kano hadi bakiim" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 41547
İtibar Gücü: 1337
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek