www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-24-2007, 10:32 PM   #1
garizmatik
Müstakbel Üye

garizmatik Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 59
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : garizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond reputegarizmatik has a reputation beyond repute
Angry dünyanın en ******** insanı (ölülere bile rahat vermiyor)

Dünyadaki En Şerefsiz İnsan..!! Bu olay Bursa’da olmuş.
17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli ti**iyomuş ve “Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört” diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi kızımı kaybettim. Rüyama giricek tabii” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: “Çok üşüyorum baba. Nolur üstümü ört!”

Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz… Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış..!!!!
(alıntı)

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı