![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünyadaki En Şerefsiz İnsan..!! Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli ti**iyomuş ve “Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört” diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi kızımı kaybettim. Rüyama giricek tabii” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: “Çok üşüyorum baba. Nolur üstümü ört!” Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz… Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış..!!!! (alıntı)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dünyanın En şanslı insanı seçildi | mel_i_ke | Enteresan Olaylar | 10 | 10-16-2009 03:03 AM |
İşerken bile rahat yok mu yaa? | ZumruduAnka | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2007 03:08 PM |
Merkez o kadar bağımsız ki artık bana bile selam vermiyor / 20 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-20-2006 02:27 AM |
Dünyanın en rahat bisikleti ... | twoba | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-24-2006 04:25 PM |
Dünyanın en kısa insanı | raja_ | Eskiler (Arşiv) | 16 | 08-20-2006 06:07 PM |