![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1421
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Aşık Biri Var !! Hafif serin bir yaz gecesi, sahildeyiz... Ay ışığı durgun denize vurmuş, yüzün yakamozlarda... Yanıma uzanmışsın kumsalda, beraberiz... Kalbim sende, gönlün bende, mutluyuz... Sevdan yüreğimde, sen yanımda, yıldızlar bizi izliyor... Daha ne isterim ki yalancı hayattan... Taşları topluyoruz ve bir bir atıyoruz denize... Hani bir tane vardır atmaya kıyamazsın, öylesin bende... Sabahı görüyoruz beraberce sahilde... Güneş ısıtıyor üşüyen ellerimizi... Sonra bir öpücük konduruyorum alnına... Sarılıyoruz bir daha asla kopmamacasına, dalıyoruz uykuya... Ben saçlarını kokluyorum, sen göğsümde yatarken... Sense en tatlı, en masum halindesin, uyuyorsun... Bir öpücük daha konduruyorum yanağına... Ve sonra... Evet ve sonra... Keşke, keşke olsa diyorum bütün bunlar, uyanırken uykumdan... Ellerim gidiyor resmine yine her sabah olduğu gibi... Dudaklarım seni ararken, cam çerçeveyi öpüyorum yine... Günaydın diyorum, günaydın bitanem...
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1423
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eywaLLah Karde$ GüzeL payLa$ıM..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşık Mahzuni Şerif - Biri Daha (Avcı Sakın) | -toR`q.# | Şarkı Sözleri | 0 | 06-10-2010 09:14 PM |
Biri aşık biri nefret; bizim kanadımız çift... | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-06-2008 10:13 PM |
Sana aşık mı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-15-2008 07:02 PM |
Sana Aşık Oluyor Biri Kapında | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 03:39 PM |
Sana Aşık Oluyor Biri Kapında... | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-14-2007 10:43 PM |