![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''Kendi dayatmacı anlayışlarını demokrasi diye takdim edenler, paylaşmadan, uzlaşmadan iktidar olmak ve bir kibir içine bürünerek başka hiçbir görüşü muhatap yerine koymayan anlayışın demokrasiyle alakası olmadığını ifade etmek gerekir'' dedi.
İktidara söyleceğim çok söz vardır..." DYP Genel Başkanı Ağar, "Bugünün Türkiye'sinde bu iktidara söyleyeceğim çok söz vardır, ama bugün söylemeyeceğim. Bugün benim işim, demokrasi yanındaki net olan tavrımızın ve kararlılığımızın bir kez daha vurgulanmasıdır" şeklinde konuştu. "Benim yaptıklarımın dışında hiçbir meselenin kabulü mümkün değildir'' anlayışının demokratik bir anlayış olmadığını belirten Ağar, "Bugün aklıselim, sağduyu ve basiret içerisinde yola devamı mümkün kılacak ağırlığı göstermek gerekir" dedi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ağar'ın davasında görevsizlik kararı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-11-2008 07:08 PM |
Söyleyecek bir söz bulamam gülüm | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 11:41 PM |
En Büyük Yalanı Kim Söyleyecek??? | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-09-2007 05:44 PM |
Sinan Aygün Ağar'ın Yerine Aday! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2007 01:02 PM |
Ağar'ın prensi partiden ayrıldı !/11 Nisan | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-11-2006 03:41 PM |