![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 45
Mesajlar: 4,051
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2230
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Böğürtlen Şuruplu Dondurma
Malzemeler 1 Su bardağı böğürtlen 4 Çorba kaşığı tozşeker 2 Adet armut 500 gr vanilyalı dondurma 1 Su bardağı krem şanti Üzerini süslemek için : Krema Hazırlanışı Böğürtlenlerin üzerine 2 çorba kaşığı tozşeker koyup, sulanıncaya kadar bekletin. Kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Armutlardan birini ince ince dilimleyin. Üzerine kalan 2 çorba kaşığı tozşekeri serpin. Onlarıda kısık ateşte 10 dakika pişirin. Meyveleri soğumaları için bir kenara alın. Dondurmayla krem şantiyi karıştırın. Bu karışımın yarısını 4 kup bardağı arasında paylaştırın. Krem şantili dondurmanın üzeine şekerle pişirdiğiniz böğürtlenleri ve armutları pay edin. Kalan dondurmayı da bardaklar aradında bölüştürün. Dondurmaların üzerine kalan 1 adet armut dilimleri, döğürtlen, nar taneleri ve krema ile süsleyip, servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Konum: elazığ
Yaş: 32
Mesajlar: 48
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 41773
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() teşekkürler çok sağol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dondurma Diyeti | BeatLes | Revir | 0 | 04-05-2010 01:03 AM |
Dondurma Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 4 | 07-24-2009 10:34 AM |
En sevdiğiniz meyvalı dondurma? | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-19-2008 02:16 AM |
dondurma fiatı | Karizmatix | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-12-2006 12:41 AM |