![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TOPLAMA KAMPI
Almanlar II.Dünya savasi sirasinda yahudileri topladiklari kamplardan birine hitlerin ziyaret edecegini ögrenmisler. Hemen yahudileri giydirip temizlemisler. Hitler gelmis. Genç bir yahudi çocugu cekerek sormus: -"Söyle bakalim, 7 + 3 kaç eder?" Yahudi çocuk da bunun bir kandirmaca oldugunu düsünmüs. Eger dogru cevabi verirse kendisinin hitlerden daha akilli oldugu ortaya çikacagini ve hitlerin onu vurdurucagini sanmis. -"9" Hitler sinirlenerek askerlerine dönmüs ve bagirmis:-"Laann! Burasi toplama kampi degil mi? BEYAZ DAIRE Bir akil hastanesine yeni bir bashekim atanmis. Bashekim, hastaneyi dolasirken, asagidaki yemekhaneye inmis. Bir de bakmis ki, mutfagin ortasinda yere tebesirle çizilmi? koskocaman beyaz bir daire: dairenin de içinde yere yatmis yüzükoyun, sirtüstü kivranip duran 7-8 deli...Bir baska deli de, yemek masasina tek basina oturmus; reçeli, tereyagi, zeytini, peyniri, rafadan yumurtasiyla, yerde kivrananlara bakip bakip gülerek bir güzel kahvalti ediyor. Bashekim, masada oturana sormus: -"Yerdeki beyaz dairenin içinde; bir yüzükoyun, bir sirtüstü uzana döne, ne yapiyor bunlar?" Masadaki deli: -"Tebesirle o beyaz daireyi ben çizdim, demis. Içindekilere de dedim ki: "O beyaz dairenin altindan geçerseniz, kahvalti edebilirsiniz benim gibi..." -"Neden öyle kivraniyorlar ki?" -"Yere çizilmis dairenin altindan geçmeye çalisiyorlar da, ondan." Bashekimin gözleri hayretle açilmis ve yine sormu? masadaki deliye: -"Senin adin ne?" Hiç beklemedigi bir yanit gelmis: -"Günter Verheugen..." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
normal fıkralar 9 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-02-2007 08:55 PM |
normal fıkralar 10 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2007 08:01 PM |
normal fıkralar 7 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2007 08:00 PM |