![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2833
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Türkiye cumhurbaşkanını nasıl seçeceğini tartışadursun, Fransa'nın önceki gün seçilen yeni cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy daha koltuğuna oturmadan ülke karıştı. Başkent Paris'te 1789 devriminin başladığı, Sosyalist Parti'nin geleneksel olarak seçim zaferini kutladığı Bastille meydanında Sarkozy'yi protesto eden yüzlerce kişi polisle çatıştı. Göçmen gençleri "ayak takımı" olarak nitelendiren Sarkozy'nin popüler olmadığı varoşlarda onlarca araç yakıldı. Duvarlara, Sarkozy'ye ağır hakaretler yazıldı. Bazı seçim merkezleri saldırıya uğradı. Sarkozy ise zafer konuşmasında herkesin başkanı olacağını belirtti. ERDOĞAN'DAN UYARI Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin AB üyeliğine karşı çıkan Sarkozy’ye uyarı mesajı gönderdi. Erdoğan, "Gerek AB gerek Fransa-Türkiye ilişkileri açısından temennimiz odur ki Sayın Sarkozy’nin şu ana kadar seçim meydanlarında yapmış olduğu açıklamaları bundan sonra ikili ilişkilerde aynı şekilde görmeyiz" dedi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kadin alev alev yaniyor sikin beni diye bagiriyor | zabandak | Türk Video | 0 | 03-17-2010 01:52 AM |
kadin alev alev yaniyor sikin beni diye bagiriyor | zabandak | Türk Video | 0 | 03-16-2010 07:27 PM |
kadin alev alev yaniyor sikin beni diye bagiriyor | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-11-2010 10:39 PM |
Bu Hatun Alev Alev Yaniyor ! Adam Hatunun Puruzsuz Anala Giriyor | Edward77 | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-02-2010 07:28 PM |
CHP seçim minibüsü alev alev yandı partililer büyük tehlike atlattı | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 02:27 AM |