![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PAPAZ VE ZANGOC
Papaz iki metre ilerisinde duran zangoç' a sormus : -"Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal sarabi?.." Zangoç 'ta derin sessizlik... Iyice köpürmüs Papaz : -"Sana soruyorum be adam! Duymuyor musun?.." "Hayir, buradan hiçbir sey duyulmuyor efendim..." -"Olacak sey mi ! Iki adim öteden beni duymuyorsun..." Zangoc biyik altindan gülmüs ; -"Isterseniz yer degistirelim, anlarsiniz..." Yer degistirmisler. Bu defa Zangoç seslenmis : -"Kilise için toplanan yardimlari kim iç ediyor?.." Papaz kendi kendine söylenmis : -"Hakikaten yahu! Buradan hiçbir sey duyulmuyor." SIRK Adamimiz issiz gücsüz garibandir. Günlerden bir gün sehre sirk geliyor, bizimki is bulurum umdu ile damliyo sirke. Diyorlar ki -İsciye ihtiyacimiz yok ama, bir kac maymunumuz yolda öldü eksigimiz var, su maymun postlarindan birisini giyip, maymun rolü oynarsan calisirsin burada. Eleman kabul ediyor isi ve göreve basliyor, gösteri sirasinda ordan oraya, ipten ipe ziplayip maymunluk yapiyo. Derken eli kayip dogru asagida aslan kafesine düsmezmi. Kral aslan homurdanarak üstüne geliyo. Bizimki maymunlugu unutup basliyor bagirmaya. -Imdaaaaaat, ben maymun falan degilim, kurtarin beniiiii. Aslan heybetle yaklasiyo adamimiza. Bizimki korkudan geberecek neredeyse. Aslan: -Kes lan bagirmayi, Ben de aslaniz sanki. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |