![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 48 Times in 34 Posts
Üye No: 42425
İtibar Gücü: 1362
Rep Puanı : 2410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Sevda yorgunuydun,bıktırmıştı yalanlar seni.kimin yüzüne bksan aynı 2 yüzlülüğü görüyordun,bu seni yıldırmıyordu. Bir hayal kırıklığı daha aşka olan bütün bağlarını koparacaktı,bu yüzden korkuyordun bana yakın olmaya... kimse seni üzmemeliydi artık,kimse yüreğinin tellerini incitip gitmemeliydi.. Sözler vermedim sana,bende herkes gibi biriydim.. gün olur,hayata düşer hiç beklemediğin bir anda çıkıp gidebilirdim hayatından.Uzak durdum,duygularıma gem vurdum.Yarım kalan aşkların yüzünde bıraktığı o acı izlere bir tane daha eklenmemesi için.Bunun sorumlusu olmamak için uzak durdum!! Hoyratça harcamasamda bu hayatları,yarım bırakmsamda sevdaları,insandım sonuçta,yenilebilirdim zaaflarıma.''Bilsen nasıl yanıyor içim.Bırakıp gidenler değil bu alevi körükleyen,kendi yenilmişliğime yanıyorum.Sadece birisi sevsin beni,ben de onu seveyimi.Çıkarsız yalın.Bir sevdamız oldun,başka da hiç bişiyimiz olmasın.Beni yarı yolda bırakmayacağını bileyim,hayatımı adamaya hazırım''diyordun.Sözlerin beynime çivi gibi çakılıyordu. Neden güvenemiyordum kendime? Aşıktım sana.E öyleyse??? En zorlu aşkların üstesinden gidebilmiş,imkansızları ortadan kaldırmış,aşk için herşeyi göze almış olan ben ,şimdi neden böyle tedirginimm? Niye sorguluyordum kendimi?? Kaygılarımdan kurtulmanın zamanı geldi artık.Bıraktım cevapsız soruları,seni ve kendimi düşüüyorum sadece,Yaşayacağımız aşkı düşünüyorum.Uzak durmayacağım artık,gel yanıma.Çıkalım bu sevdanın yoluna yürüyelim el ele.. korkmak yersiz,aşk korkakların işi değil... iki yüreğiz biz,iki kocaman yürek.. Yeminler etmemize gerek yok,biliyorum kimse kimseyi yarı yolda bırakmayacak.Bir aşk yaşanacaksa en tutkulu halde yaşanacak.. Yüzündeki acı izleri silmek için yanındayım.Seni sevmek,karşılıksız,çıkarsız,hesapsız sevmek için yanındayım.Haydi durma orada,yakın dur bana.Soluğunu hissedeyim,kokun yayılsın içime.Şimdi aşkın zamanı,bırakalım kuyruğu sıkılası acıları.Aşk denizindeki en büyük geminib kaptanı olmaya adayım.Bana teslim edeceğin o gemiyi asla batırmayacağıma söz veriyorum!!!
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Teşekkürler .....
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
“Çaresiz bakma bana.. Ne olur yalvarırım.. Ayrılık yakın gibi.. Ben sevenim anlarım” | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 10:50 AM |
En Yakın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2008 04:37 PM |
Eğer bana ibadet edenler olmasaydı Bana âsi gelenlere bir anlık dahi mühlet vermezdim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:40 AM |
Hayal Bana Yakın Yar Bana Uzak | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-30-2007 06:09 PM |
Bana gel, sadece bana. | NEHİR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-23-2007 06:29 PM |