![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: sizce bu yazı onemlimi | |||
onemli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100.00% |
onemsiz |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Oy Verenler: 2. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 9882
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() *ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU IS HALLOLMAZ DIYE
>DUSUNMEYIN * > >>> * LUTFEN.* > >>> > >>> * VATANINI SEVEN TUM TURKLERE;* > >>> > >>> * HEPINIZIN BILDIGI GIBI **ETIBANK **OZELLESTIRILECEK >.. * > >>> > >>> * VE ALICISI AMERIKA:-)* > >>> > >>> * .... VE BOR ISLETMELERI ETIBANK BUNYESINDE. . .* > >>> > >>> * KONULAN FIYAT NEDIR 40 MILYON $ LUTFEN BIR DAHA >OKUYUN VE* > >>> > >>> * LUTFEN HERKESE ILETIN .. LUTFEN ..* > >>> > >>> * Onemli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. .. Borla calisan >araba > >>>uretildi, * > >>> > >>> * Turkiye kiskacta.* > >>> > >>> * *Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 >proje oldugu * > >>> > >>> * ortaya cikti . Turkiye, dunya rezervinin yuzde 70`ine sahip >ve** * > >>> > >>> * uluslararasi teroristler Turkiye uyanmadan bu kaynagi >ele > >>>gecirmeyi* > >>> > >>> * planliyor. Bu maili forwardlayarak en azindan bir toplum >bilinci * > >>> > >>> * olusmasina yardim edebiliriz* bana mail oalrak geldi hak verdim ve sizlerde turk vatandası olarak bu yazının dağılmasına yardım edeseniz sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 13 Times in 8 Posts
Üye No: 9541
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 656
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tskler dusuncen icin herkes seningibi dusunceli olsa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() olsun millet bi kere dusunun bari ve bu yazının medyada cıkmasını sağlayabiliriz biz işimizi yapalım milet olarak gerisini hukumetimiz dusunsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2030
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() o zman satılmaması için ne egrekiyorsa yapalım boyle bi cahillik boyle dusuncesizlik olamaz geleceğimizi onların eline bırakmamalıyız
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir engellinin yazısı...[Herkes Okumalı] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-03-2006 08:22 PM |
bu şiiri herkes okumalı | rıfkı | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-30-2006 01:59 PM |
bu makaleyi her Türk Genci okumalı..(ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ) şiddetle tavsiye ederim. | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-06-2006 06:48 PM |
bu makaleyi her Türk Genci okumalı..(ATATÜRK İÇİMİZDEN BİRİ) şiddetle tavsiye ederim. | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2006 02:31 PM |
bu yazıyı okuyabilirmisiniz | i_lkay | Eskiler (Arşiv) | 30 | 02-12-2006 02:09 PM |