![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KIZAMIK Bey, telefonu açıp seslendi : -Alo...Doktor Bey, bizim oğlan kızamık. -Biliyorum, dedi doktor, dün sizin eve girip gerekli şeyleri söyledim,kendisini kimseyle temas ettirmeyin ve.. -Ama doktor bey, oğlan hizmetçiyi öpmüş bir kere... -Ya bu fena işte...Öyleyse hizmetçiyi de karantinaya almalı. -Doktor bey, bir şey daha var, sonra hizmetçiyi bende öptüm... -O... İşler çatallaştı, hastalık herhalde size de bulaşmış olmalı. -Ya..sonra ben karımı öptüm... -Ne diyorsun be? Öyleyse ben de kızamık olacağım demek... NE LAZIM? Adam doktora gidiyor. -"Dr. bey karnim atiyor." Nasil yani diyor Dr. -"hani diyor adam kalbim nasıl atiyorsa karnim da iste öyle atiyor." Dr. iyice sasiriyor. -"Allah Allah "atmamasi!" lazim." Sagolun diyor ve gidiyor adam. 2 hafta sonra tekrar geliyor. -"Tesekkür ederim Dr. bey diyor.Tavsiyeniz üzetine at mamasi aldim yedim.İyi geldi bütün sikayetlerim bitti." Dr. iyice sasirir: -"Allah Allah, bitmemesi! lazim" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doktor Fikralari 15 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 10:52 PM |
Doktor Fikralari 13 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 10:52 PM |
Doktor Fikralari 12 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 10:51 PM |