www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-14-2007, 12:52 AM   #1
вö¢üк
ÇaKaL Üye

вö¢üк Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 129
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1628
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi : вö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond reputeвö¢üк has a reputation beyond repute
Smile Tigana: `Üzücü bir geceydi`

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, 3-0 yitirdikleri Bursaspor maçına ilişkin, "Bizim için çok üzücü bir geceydi" dedi.
13.05.2007

Jean Tigana, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor karşısında ikili mücadelelerde başarılı olamadıklarını ve 3 gol yediklerini söyledi. Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez ve Mehmet’in cezalı duruma düştüğüne değinen Tigana, şöyle konuştu:

"Çarşamba günü yaptığımız kupa maçının yorgunluğunu hissettik. 4 sakat ve 2 cezalı oyuncumuz vardı. Nobre ve Koray’ın da ufak sakatlıkları bulunuyordu. Bu nedenle sonradan oyuna almak zorunda kaldım." Fransız teknik adam, şampiyonluk yolunda başarılı olamadıklarını, ancak Avrupa Şampiyonlar Ligi için şanslarının sürdüğünü vurgulayarak, "Önümüzde 2 maç kaldı. Bu 2’sini de kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyoruz" görüşünü dile getirdi.

"Şampiyon Olanı Kutlamak Gerekir"
Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiğini belirtilmesi üzerine ise Tigana, "Şampiyon olanı kutlamak gerekir" dedi. Gelecek sezon Beşiktaş’ta çalışmayacağının hatırlatılması ve yönetime rapor verip vermeyeceğinin sorulması üzerine de Tigana, "Raporumu ve tavsiyelerimi başkana ileteceğim" diye konuştu. Bir basın mensubunun "(Beşiktaş’ın şampiyon olmasını içimizde de istemeyenler vardır) diye bir açıklamanız olmuştu. Bunu biraz açar mısınız?" sorusuna Tigana, şu yanıtı verdi: "Ben insanları eleştirmek için burada değilim. Benim bir misyonum var, o da çalıştırmak. 2005 yılı kasım ayında takımı aldım. Genç bir takım oluşturduk. Gelecek için de başarılı olmasını diliyorum. Başkanın babasına da bunları ilettim. Ben her ayrıldığım kulüpten iyi bir şekilde ayrıldım. Hep bana (Mösyö Tigana teşekkür ederiz) dediler. Burada da böyle olacağına inanıyorum. Beşiktaş’ı çalıştırdığım için gurur duyuyorum. Çok iyi bir kulüp ve çok iyi yatırımları var."

Yönetici Ceyhan’dan tepki
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Numan Ceyhan ise maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Tribüne girdiğimizden itibaren esir kampında gibiydik" diye tepki verdi. Bursaspor’un attığı golden sonra hakarete uğradıklarını savunan Ceyhan, "Bize saldırmaya kalkıştılar. Kendimizi zor koruduk. Herhalde lig tarihinin en çok hakarete uğranılan maçı oldu. Biz bunu haketmedik. Hakkımızı da arayacağız" dedi.
вö¢üк çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı