![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2230
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizliğin Izdirabi Yapayalnız bir sahil yolunda ben Çaresizliğime yanmaz oldu, ay ve yıldızlar Kapkaranlığa gömülmüşüm sanki, Ne senin sitemin, nede sahile vurup kırılan o dalgalar Nede sevenlerin sevdası kaldı, yalnızlığımı bozan Anlatamıyorum sitemimi kimseye Yalnızım yine, yapa yalnız bir sahil yolunda Her sıradan, sıra dışı akıyor bak hayat Sensizliğine bir sır olmuş, bir karalık geçe Ve sensizliğin ruhuma verdiği, işkence Tek kalan yanı başımda, boş bir şarap şişesi Oda mahzun ve mutsuz, yalnız bakıyor bana Ve sensizliğin hahrını yudumluyorum bir bir Çaresizliğime kahrediyorum, bazen de küfür Ve bu arada yavaş yavaş sarhoş oluyorum galiba Bir mahkeme kurdum o an içimde Hakim oldum, mahkum ettim hayatı Savcı oldum amma, savunamadım kendimi Ve bir daha sensizliğin sesizliğine itmiş oldum kendimi Tam bu arada, sanki bir kıvılcım çakılmıştı, Sahil lambalarının yandığını fark ettim Bununla birlikte ruhumun ta derinliklerinden Bir şeylerin kıpırdadığını his ettim Sanki Sensizliğin sesizliğine uzanmış bir tal Ve Umutsuzluğumu kırıyorum bir bir Tekrar sevmeye, hayata bağlanmaya karar veriyorum Her şeye rağmen Yaşamanın güzel olduğuna, karar veriyorum tek celsede İdama mahkü ediyorum ümittsizliklerimi Yelken açıyorum tekrar yaşamaya ve hayata Ve karar verdim O gece sahil yolunda Her şeyden azar azar, ders çıkartım geçen yaşamdan Şimdi oturmuş, umutsuzlara ışık, bir mum yakıyorum Nasihat la, karınca kararınca... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|