![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zeki Bey’e kötü söz söyletmem
15 Mayıs 2007 Okan KONURALP / ANKARA ![]() DSP ile sürdürülen seçim işbirliği görüşmelerinin içine girdiği çıkmazı, "Hálá bir umut var" sözleriyle özetleyen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "DSP’yi İzmir mitingi kürsüsünün önünde beklediğimiz gibi bekliyoruz. Kimse benim kadar bu birlikteliği istiyor olamaz. Bir sevgi ve dostluk ortamını ayakta tutmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu. Baykal, CHP-DSP görüşmelerinin başarıyla sonuçlanacağına yönelik umudunu kaybetmek istemediğini vurgulayarak, "Beklentim müzakerelerin başlangıcındaki iyi niyetli noktaya dönülmesi yönünde" dedi. KÜRSÜ ÖNÜ BULUŞMASINI İSTEDİM CHP ile DSP’nin sürdürdüğü ’solda seçim ittifakı’ görüşmeleriyle ilgili Hürriyet’e değerlendirmelerde bulunan Baykal, "İzmir mitinginde kürsünün önündeki yerimi aldım ve açıkçası Sayın Sezer ve arkadaşlarının da kürsünün önündeki yerlerini alması beklentisi içindeydim. Ancak bu gerçekleşmedi. Fakat bunun sorumlusu ben değilim" değerlendirmesinde bulundu. Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: AĞIR SORUMLULUK Bir sevgi ve dostluk ortamını ayakta tutmak için elimizden geleni yaptık, hálá da yapmaya devam ediyoruz. Bizim birleşme modeli kabul edilmedi. Biz ise DSP’li arkadaşlarımızın modelini kabul ettik. Bu duygularla seçim işbirliği yolunu açan mutabakatı sağladık. Ancak, kendi önerileri olan seçim işbirliği modelini partilerine kabul ettiremediler. Arkadaşlarımızın sıkıntılı olduğu nokta burası. Umarım, bu işbirliğinin, birlikteliğin gerçekleşmemesinin, ne kadar ağır bir sorumluluk yaratacağını değerlendirebilirler. SEZER’E KÖTÜ SÖZ SÖYLETMEM DSP’nin düzenlediği Amasya mitingi, DSP-CHP işbirliği arayışını yansıtmadı. Bana yönelik istifa talepleri de göstermiştir ki, kavgayı CHP ile götürmeye çalışan kısır bir anlayış alana yansımıştır. Maalesef bu anlayışa, Sayın Sezer de sahip çıkar bir görüntü sergilemiştir. Şu da unutulmamalıdır ki, benim bulunduğum bir ortamda, Sayın Sezer hakkında en ufak bir kötü söz dahi söylenemez, izin vermem buna. TATSIZ TUTSUZ GÖRÜNSE DE Süreç içerisinde yaşanan bir takım olumsuz açıklamalar, bizim kendilerine karşı duyduğumuz dostluk ve birliktelik duygusunu eksiltmemiştir. Gelinen nokta tatsız- tuzsuz gibi görünse de mutabakat sağladığımız çerçeve içinde her an el ele vermemiz hálá mümkündür. BIRAKTIKLARI NOKTADAYIZ Arkadaşlarımız, hálá süreci başlangıçtaki iyi niyetli noktaya çekebilirler. Tüm bunları DSP-CHP kardeşliğinin gerçekleşmesi gerektiği duygusuyla söylüyor ve böyle götürmek istiyoruz. Bilmelidirler ki biz, onların bizi bıraktığı noktadayız, bekliyoruz. Olcay Hanım’a özel Anneler Günü CHP Lideri Deniz Baykal, eşi Olcay Baykal’ın Anneler Günü’nü, İzmir’de pazar günü gerçekleştirilen Cumhuriyet mitingi nedeniyle bir gün önce kutladı. Baykal’ın Anneler Günü için 46 yıllık eşi Olcay Hanım’a aldığı ilk hediye bir bagaj dolusu çiçekti. Sabah yürüyüşünün ardından, Güvenpark’taki çiçekçilere giden Baykal, otomobilinin bagajını 10 çeşit çiçekle doldurdu. Ardından pastaneye uğraşan Baykal önceden siparişini verdiği ve eşinin çok sevdiği limonlu pastayı aldı. Baykal, çiçekleri bizzat evin salonunun farklı yerlerine yerleştirdi. Baykal’ın Anneler Günü kutlama programına, oğlu Ataç, gelini Nazife ile torunları Deniz ve Mehmet Erkılıç da katıldı. Gece de Ankara’nın önde gelen Çin lokantası Guangzhou Wuyang’da yemek yendi. Baykal burada Çinli küçük bir kızla fotoğraf da çektirdi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ankara’daki 1 Mayıs kutlamaları sona erdi 1 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-01-2008 06:06 PM |
AB, ’kötü sosyal yardım’ modellerine cephe açtı | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-06-2008 04:46 AM |
20 milyon YTL’lik bayrak aldık asıl rekor 19 Mayıs’ı bekliyor / 15 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 01:27 AM |
’Kötü kaynana’nın biyolojik nedenleri açıklandı! | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-11-2006 03:04 AM |