![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İki dil bilen kaç sunucu var?
![]() ![]() Savaş isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Ben alkol bağımlısıyım ve tedavi oldum diye bir açıklama yaptım. İş bulmak ve hayata yeniden dönmek istemiştim. Hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Bu piyasada yalnızca alkol değil, uyuşturucu da kullanan bir sürü insan var. Nurseli İdiz çalışıyor, birçok kişi çalışıyor, yapımcılar alkolü bahane etmesinler… İki dil bilen kaç tane sunucu var? İş bulabilmek için ekstra ne yapmam gerekiyor? Tek kişi üç dört program sunuyor. Rus bir sunucu ortaya koydular. Nedir bu ayrıcalık? Vajina monologları diye bir oyun vardı. Ben buna vajina korologları diyorum. Bütün sözde sanatçıların yaptığı "vajina korologları. Bu kadar basit. Ben kendimden genç insanlarla gezmiyorum. Loğusa avcılığı yapmıyorum. Bunları mı yapayım?" Üç arkadaşı dışında hastanede basın dışında kimsenin aramadığın belirten Savaş, intihar teşebbüsünde ailesinin ve çocukluğunda yaşadığı aile dramının da etkisi olduğunu söyledi: "İsyan ettim bunun içinde ailem de var. İstemeyerek de olsa annem de beni yalnız bıraktı. Baba yoktu başımızda. Baba sevgisi görmeden büyüdüm. 1996'da "Evlatlıktan reddedeceğim" diye bir haber çıkmıştı ama zamanı geldi. Ben birilerini reddedeceğim. Bu dünyada hep yalnız savaştım. Hep ailemi düşündüm ama zor duruma düştüğümde beni düşünen kimse olmadı."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
En ucuz quad sunucu: 89 TL / Ay | idcduyuru | Webmaster | 0 | 07-06-2010 02:55 AM |
HP Gelişmiş Sunucu Yönetimi | `~fRedoRe.~ Esat` | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 06-11-2010 01:00 PM |
05/21/07 - Seren de sunucu oluyor | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-21-2007 09:12 AM |
Hem MSN, Hem Sunucu | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-07-2006 10:53 AM |
çapkın sunucu | ceze34 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-23-2006 09:07 PM |