www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-15-2007, 10:45 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2999
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan İki dil bilen kaç sunucu var? / 15 mayıs

İki dil bilen kaç sunucu var?

"Dobra Dobra" programına katılan Özlem Savaş işsizlik nedeniyle girdiği bunalımı anlatırken isyan etti.

Özlem Savaş intihar girişiminin en önemli nedenini şöyle açıkladı: "Yapımcı Şükrü Avşar bana iş için söz vermişti. Projenin başladığını ablamla Antalya'ya gidince öğrendim. Programın başladığını bile haber vermediler. İntihar girişiminden sonra geçmiş olsun demek için bile aramadı. Şükrü Avşar için çok efendi bir adam demiştim. İnsanlar hakkında sürekli yanılıyorum"

Savaş isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Ben alkol bağımlısıyım ve tedavi oldum diye bir açıklama yaptım. İş bulmak ve hayata yeniden dönmek istemiştim. Hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Bu piyasada yalnızca alkol değil, uyuşturucu da kullanan bir sürü insan var. Nurseli İdiz çalışıyor, birçok kişi çalışıyor, yapımcılar alkolü bahane etmesinler… İki dil bilen kaç tane sunucu var? İş bulabilmek için ekstra ne yapmam gerekiyor? Tek kişi üç dört program sunuyor. Rus bir sunucu ortaya koydular. Nedir bu ayrıcalık? Vajina monologları diye bir oyun vardı. Ben buna vajina korologları diyorum. Bütün sözde sanatçıların yaptığı "vajina korologları. Bu kadar basit. Ben kendimden genç insanlarla gezmiyorum. Loğusa avcılığı yapmıyorum. Bunları mı yapayım?"
Üç arkadaşı dışında hastanede basın dışında kimsenin aramadığın belirten Savaş, intihar teşebbüsünde ailesinin ve çocukluğunda yaşadığı aile dramının da etkisi olduğunu söyledi: "İsyan ettim bunun içinde ailem de var. İstemeyerek de olsa annem de beni yalnız bıraktı. Baba yoktu başımızda. Baba sevgisi görmeden büyüdüm. 1996'da "Evlatlıktan reddedeceğim" diye bir haber çıkmıştı ama zamanı geldi. Ben birilerini reddedeceğim. Bu dünyada hep yalnız savaştım. Hep ailemi düşündüm ama zor duruma düştüğümde beni düşünen kimse olmadı."

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı