![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2443
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Butun ibadetlerini yerine getirmeye calisan bir adam varmis .Orucunu tutar zekatini verir insanlara yardim elini uzatmaktan geri kalmazmis...
yanliz bu adamin bir kusuru varmis, namaz kilmak ona agir gelirmis bir gun varmis gitmis cok buyuk bir hocanin yanina demiski hocam ne yap ne et kurtar beni su namazdan namaz kilmamak icin neyapmam gerekse soyle yapayim yeterki namaz kilmayayim. hoca -ya evlat ben hic biryerde duymadim gormedim bu namazan hic kacis yok , borcun kilacaksin. Adam yalvarmis bul hocam diye,hoca muddet istemis adam gitmis . az zaman gecmis adam gelmis buldun mu hocam hoca buldum eger su 5 sarttan biri sana uyuyorsa mesul degilsin 1 ölü isen 2 deli isen 3 çocuk isen 4- hayvan isen 5-kafir isen TERCIH SENIN ISTEDIGINI SEC ............... teşekürleri ve yorumları eksik etmeyelim:yes: :yes: :yes: :yes: emeğe saygısı olmayan insanın kendisinede saygısı olmaz. ![]() ![]() ne mutlu türküm diyene! lütfen yorum bırakmayı unutmayalım beğendiğzek teşekür edelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 12 Times in 7 Posts
Üye No: 25186
İtibar Gücü: 1461
Rep Puanı : 1610
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gerçekten güzel paylasım olmus.emegine saglık.keşke herkes bunu anlayabilse.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Güzel Kadına Bakın Kel amca Nasıl Vuruyor Nasıl İnletiyor 11 mb | tirol2002 | Türk Video | 0 | 01-06-2010 02:07 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | Lac0st3_ForCeS | Resim Video Paylaşım Alanı | 3 | 04-08-2007 12:26 PM |
Namazdan kaçış mazeretleri | WhiteMan | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-05-2007 12:58 AM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-09-2006 03:33 PM |
Virüs nedir? nasıl bulaşır? nasıl temizlenir? virüslerden korunma? | Cyber_Devill | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-08-2006 10:14 PM |