www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-15-2007, 08:59 PM   #1
¢яєαмιηg
Banned

Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute
Varsayılan Temel Fikralari 20

FADİME
Bir gün teröristler yoldan geçen her arabayı durdurtup onlara isimlerini soruyor ve sonra öldürüyor. Bir kadına sormuş adın ne oda benim adım fadime demiş terorist ona benim rahmetli annemin adı da fadime demiş seni öldürmeyeceğim sen geç demiş. temele sıra gelmiş ona adını sordu temelde 'benum adum temel ama çöyde fadime 'derler
FAX
Temel,Alman,Japon uçakta giderken Temel hava atmak amaciyla cep telefonunu çikarip konusmaya baslar.Bunu gören Alman elini tel seklinde yapip(bas parmak kulaga,serçe parmak agza dogru)konusmaya baslar.Temel ve Japon "Ne yapiyorsun?" diye sorunca Alman:Telle konusuyorum.Bas parmagimda alici,serçe parmagimda verici var,der.Japon da kendi kendine konusmaya baslar.Alman ve Temel "Ne yapiyorsun?"diye sorunca Japon:Telle konusuyorum.Dilimin altinda verici,kulagimin içinde de alici var,der.Buna bozulan Temel bir çare bulmayi ister.hava atmak ister ve bulur.Temel birden osurur ve Alman ile Japon "Ne yaptin?"diye sorar. Temel:Memlekete fax çektum da
¢яєαмιηg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı