![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() FADİME Bir gün teröristler yoldan geçen her arabayı durdurtup onlara isimlerini soruyor ve sonra öldürüyor. Bir kadına sormuş adın ne oda benim adım fadime demiş terorist ona benim rahmetli annemin adı da fadime demiş seni öldürmeyeceğim sen geç demiş. temele sıra gelmiş ona adını sordu temelde 'benum adum temel ama çöyde fadime 'derler FAX Temel,Alman,Japon uçakta giderken Temel hava atmak amaciyla cep telefonunu çikarip konusmaya baslar.Bunu gören Alman elini tel seklinde yapip(bas parmak kulaga,serçe parmak agza dogru)konusmaya baslar.Temel ve Japon "Ne yapiyorsun?" diye sorunca Alman:Telle konusuyorum.Bas parmagimda alici,serçe parmagimda verici var,der.Japon da kendi kendine konusmaya baslar.Alman ve Temel "Ne yapiyorsun?"diye sorunca Japon:Telle konusuyorum.Dilimin altinda verici,kulagimin içinde de alici var,der.Buna bozulan Temel bir çare bulmayi ister.hava atmak ister ve bulur.Temel birden osurur ve Alman ile Japon "Ne yaptin?"diye sorar. Temel:Memlekete fax çektum da |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel Fikralari 80 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 09:36 PM |
Temel Fikralari 65 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 09:20 PM |
Temel Fikralari 63 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 09:19 PM |