![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() *.-şu garibana bir sadaka be guzel ablam. -guzel ablam mı? -guzelsin tabi be abla. -kim bilir daha once kaç kadına soylemissindir bunu. -soyledim tabi be abla işim bu benim. -siz erkekler hepiniz aynısınız. -vercen mi para abla? -tabiii ki hayir. -bi iktir git o zaman. dukkanın önünü kapama. *.- allah ne muradiniz varsa versin abi bi sigara parasi be... - sigara alcagina gidip karnini doyursana sigara parasi nah veririm - allah belanizi versin seytan gorsun yuzunuzu e mi? *.bir çocuk dilenci, çiçek satmaya çalışmayıp direk olaya girenlerden... - abi bi okul harçlığı abi 100 bin lira be abi. - okullar kapandı lan sıpa - abi bi ekmek parası ver o zaman - yerine ekmek alsam olur mu ? - abi sen ver ben alırım be abi - vermiyorum. - hadi be abi sevgilinin hatrına - biz kardeşiz - bi 100 bin lira istedik be .mına koyim. - ittir git lan! *.- allah rızası için + ben satanistim - satan senden razı olsun + töbe töbe. *.- allah rızası için bir mendil al be abla - (beşyüzbin tl verilir) mendil istemez al tamamdır. - beşyüz olmaz bir milyon vercen. - hönk !??! *.-allah rızası için şu fakire bi sadaka *arkadaş 300bin bozuk bulur ve verir -bu ne bee (para dilenci tarafından yere atılır) *.yer kadıköy sahili.. - abi yanındaki kızla inşallah evlenirsin cok yakısıyorsunuz birbirinize - yok güzelim biz kuzeniz , geziyoruz öyle - kayalıklarda sevisirken iyi , biz para isteyince hep kuzen oluyorsunuz *.istabula ilk gidişimde karşılaştığım bir dilenci modeli vardır ki unutulur gibi değildir benim için. adam elinde bir tepsinin içindeki sakızları satmaya çalışıyor. dilenci : allah rızası için yardım edin. allah ne muradınız varsa versin. vs. vs. vs... bu arada kimsenin amcayı salladığı yok. aynı yerden 5 dakika sonra tekrar geçtiğimde adam bağırmaya başladı: dilenci : .mına kodumun çocukları yardım etsenize. hepinizi .ikiyim. ne yardım etmiyonuz... Son düzenleyen: bluekeys™; 01-20-2006, 11:24 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 44 Thanked 141 Times in 61 Posts
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1705
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :