![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DİREK Iki boyaci olan Temel (kisa boylu) ile Idris (uzun boylu), bir bayrak diregi boyama isini almislar. Bu is icin ne kadar boya alacaklarini hesaplamak icin diregi olcmeye calismislar. Capini olcmek kolay olmus ama yuksekligi?? Onu olcmek icin Temel Idris'in omuzlarina cikmis ama diregin tam tepesine ulasamamis. Idris; "Ben senden uzun boyluyum. Bir de ben deneyim" deyip Temel'in omuzlarina cikmis ama gene ayni sonuc... Oturup ne yapacaklarini dusunurken yanlarina iri-yari bir adam yaklasip ne yaptiklarini sormus. Temel'le Idris sorunu anlattiktan sonra, adam diregi yerden guc bela sokup yere yatirmis. Boyunu olcup tekrar yerine diktikten sonra yoluna devam etmis. Gittikten sonra Idris'le Temel bakisip gulusmusler: "Aptal herife bak! Biz ona yuksekluguni sorduk o bize uzunluguni verdi." DOĞANIN DENGESİ Temel birgün çevreye çöp dökerken belediye görevlisi - ne yapıyorsun be adam doğanın dengesini bozuyorsun demiş.temelde buna karşılık verince kavga karakolda son bulmuş. arkadaşı temeli almaya gelmiş.temel olayı anlatmış arkadaşına: - yav bana doğanın yengesini bozuyorsun dedi - ben ne doğan'ı tanırım ne de yengesini ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yenİ Temel Fikralari 71 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:04 PM |
Yenİ Temel Fikralari 70 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 69 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:53 PM |
Yenİ Temel Fikralari 44 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:49 PM |