![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Paramount Dreamworks’ü 2 milyar dolara alıyor
Paramount Pictures, ünlü yönetmen Steven Spielberg’in bağımsız film yapım ve dağıtım şirketi Dreamworks’ü, 2 milyar dolara satın almaya hazırlanıyor. Wall Street Journal’da yayınlanan habere göre, Dreamworks’e verilecek teklif, Paramount’u da bünyesinde barındıran Viacom yönetimi tarafından onaylandı. Paramount-Dreamworks evliliğine, son yıllarda büyük gişe hasılatı elde eden ‘Shrek’ gibi animasyonları üreten Dreamworks Animation dahil olmayarak bağımsız kalacak.. AMERİKAN medya ve eğlence endüstrisi devi Paramount Pictures, son yıllarda Hollywood’un en dikkat çeken aktörü haline gelen, yönetmen Steven Spielberg’in bağımsız film yapım ve dağıtım şirketi Dreamworks’ü, 2 milyar dolara satın almaya hazırlanıyor. Wall Street Journal’da yayınlanan habere göre, Dreamworks’e verilecek teklif, Paramount’u da bünyesinde barındıran Viacom yönetimi tarafından onaylandı. 1,5 milyar dolarlık nakit transferinin yanısıra, Dreamworks’ün 500 milyon dolarlık borçlarını da ödeyecek olan Paramount, sektörde önemli bir güç elde etmiş olacak. Dreamworks, Oscar ödüllü filmlerin yanısıra, yönetmen Steven Spielberg’i kadrosunda bulundurmasıyla da tartışmasız en büyük bağımsız stüdyo durumundaydı. Paramount-Dreamworks evliliğine, son yıllarda büyük gişe hasılatı elde eden ‘Shrek’ gibi animasyonları üreten Dreamworks Animation dahil olmayarak bağımsız kalacak. SPIELBERG’İN HAYALİYDİ: 11 yıl önce Hollywood’un en saygın üç ismin, yönetmen Steven Spielberg, müzik yapımcısı David Geffen ve film yapımcısı Jeffrey Katzenberg’in bir araya gelerek kurdukları ve kısa sürede zirveye taşıdıkları Dreamworks, aralarında Oscar kazanan ‘Amerikan Güzeli’ ve ‘Gladyatör’ün de bulunduğu 60 filmin tüm haklarını, anlaşma sonunda Paramount’a devredecek. Altı aydır NBC Universal’in peşinde koştuğu, ancak Paramount’un teklifine ulaşamadığı Dreamworks’un patronları evliliğe sıcak bakarken, Spielberg, sözleşmesine göre bundan sonra çekeceği filmlerdeki hakkının yarısını Paramount ile paylaşmaya hazırlanıyor. FİNANSMAN DIŞARIDAN: Paramount ve Dreamworks, daha önce aralarında Spielberg’in yönettiği ‘Er Ryan’ı Kurtarmak’ ve ‘Dünyalar Savaşı’ gibi yapıtların da bulunduğu birçok filmde birlikte çalışmıştı. Paramount’u bünyesinde barındıran Viacom’un, sadece 300 milyon dolarlık nakit desteği sağlayacağı anlaşmayı, dışarıdan bulacağı yatırımcılarla finanse edeceği bildirildi. Viacom grubu, önümüzdeki yılın başında sinema ile televizyon şirketlerini iki ayrı holdingte toplamayı da planlıyor. 6 AYLIK PAZARLIK: Dreamworks, ortaklardan Geffen’in aracılığıyla bir süredir NBC Universal ile görüşüyordu. Yaklaşık altı aydır kamuya açık biçimde Dreamworks’ü satın almak için çabalayan Universal 1,5 milyar dolara kadar çıkmış, ancak daha sonra 100 milyon dolarlık kesintiye gidince anlaşma sağlanamamıştı. Hollywood’da genel kanı, Spielberg’in, efsanevi filmleri Jaws, E.T ve Jurassic Park’ta birlikte çalıştığı Universal’in sonunda Dreamworks’ü satın alacağı yönündeydi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3277
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşımm için tşkler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() parayı veren düdüğü çalıyor haliyle
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
|
![]() parayı versek bizde alırız
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 53 Thanked 20 Times in 11 Posts
Üye No: 5844
İtibar Gücü: 1535
Rep Puanı : 1277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() 6 Ay Pazarlikk M0....yaw Paran Mi Var Derd0n Var..vsdgfgdsfgfvgbs
..saol Kanka
n3iriyi cuma muçe n3aşa exti (gördünmü kardeşim nasıl gökyüzüne çıktın) hus mik trağodasen ham gzalepes (şimdi kim şarkılar söyleyecek bu yollarda..!) Güle güle Lazi Bere, kardeşimizdin kardeşimizsin kardeşiniz, sonsuza kadar.. -Trabzonspor bir "yol"dur.. -Peki bu "yol" nereye gider? -Hiçbiryere gitmez.."O" bir duruş biçimidir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2149
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben daha 2 milyarı bi arada görmedim ama ayrı ayrı gördüm tabiii
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() işte parası olan alır
![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Microsoft 486 milyon dolara Ciao’yu alıyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2008 11:12 AM |
Ticaretimiz 50 milyar dolara çıkacak Çin, THY’ye acilen 7 hat daha versin 9 eylül | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-09-2007 10:06 AM |
P&g İhracatta 1.2 Milyar Dolara Ulaştı | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 02:23 AM |
Garanti: Romanya’da 8 milyar dolara çıkarız / 7 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2007 11:53 AM |
19 aylık ’garaj çocuğu’ 1.6 milyar dolara Google’ın / 11 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2006 01:43 AM |