![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 8 Times in 5 Posts
Üye No: 42721
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Artık çok özlediğim düşlerim gerçek olmalı, artık rüyalara
uyuduğum zaman uyanmamalıyım... O çok özlediğim sevgiye alda götür beni... İkimiz tek atan bir kalbi taşırken, ayrı bedenlerde yaşamak istemiyorum... Ne olur gel de gidelim artık... Bir güneşin altına sığınmalıyız ve ruhumuzu aynı yağmurlar ıslatmalı... Yetmedimi sensizliğim? Herşeye razı gözlerim yeter ki tek seni görmeliyim... Yolu sen göster al sevgiye götür beni... Kuş cıvıltıları ve güzel bir evim olmasa da olur, yeter ki sabahları sen uyandır beni... Ve artık o çok özlediğim dünyaya gitmeliyiz, gel tut kolumdan götür beni... Sen yokken mevsim kış, tut da baharlara çal beni... Al götür çal beni... *******i ben uyurken sarıl bana, sıcaklığında ısınmalı ruhum, sensizliğinde üşümemeli... Hazırım ben. Bekliyorum, sen gelmeyi unutsanda... O çok özlediğim düşler ülkesine kaçır beni, Hadi al kollarına rüyalara uçur beni... Tut Yüreğimden!!! Yolu Sen Göster, Sevgiye Götür Beni..
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çakal.net İn En Romantİk Üyesİ Elİne SaĞlik..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Giderken Yanında Beni de Götür | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-27-2008 09:47 AM |
Beni de Götür | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-13-2008 10:29 AM |
Al Götür Beni Buralardan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 05:43 PM |
İstersen Al Götür Beni | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 40 | 08-22-2007 12:58 PM |
'Fener'e de göster' | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 04:03 PM |