![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Konum: ankara
Yaş: 35
Mesajlar: 70
Teşekkür Etme: 5 Thanked 13 Times in 10 Posts
Üye No: 42668
İtibar Gücü: 1357
Rep Puanı : 715
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Milföy Çörekleri (2 Kişilik)
Malzemeler 4 Adet Milföy Hamuru 5-6 Dilim Kaşar Peyniri 5-6 Dilim Salam Üzerine 1 Adet yumurtanın Sarısı Yemeğin Tarifi Milföy hamurlarını alüminyum folyo üzerine alalım. Yanyana ikişer tane olmak üzere birbirine yapıştıralım. Merdane ile hafifçe inceltelim. Salam ve kaşar dilimlerini şekilde görüldüğü gibi hamurların ortasından başlamak üzere yerleştirelim. Hamurların iki kenarını içe doğru katlayalım. Yanyana iki rulo oluşturacak hale getirelim. Buzlukta 10 dakika bekletelim. Buzluktan alıp yarım cm kalınlığında keselim. Üzerine yumurta sarısı sürelim. Önceden ısıtılmış orta hararetli fırında üzeri kızarana dek pişirelim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|