![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seni sevmektense ben kendimi yakarım,
seni üzgün görmektense dünyayı yıkarım, ölürsem mezarıma gelip toprak atma, o küreğin sapını g.tüne sokarım. --------------------------------------------------------------------------- -------------------- baktım karanlıkta iki göz parlıyordu, yanına gittim biraz okşadım, sonra eğildim bacaklarını ikiye ayırdım, memelerini tutup biraz sıktım, çok zevk alıyordum çünkü ilk defa inek sağıyordum. --------------------------------------------------------------------------- ---------------- önce boynundan gezdir, göğsünün arasından geçirip kalçana kadar indir, yuvasını bulupta ses gelene kadar içine sok, emniyet kemeri hayat kurtarır, sende tak sende kurtul. --------------------------------------------------------------------------- ------------------- öleceksin, gömecekler seni, toprağa karışacaksın, çiçek olup yeşereceksin, bir inek seni yiyecek ve sonra s.çacak, gelip baktığımda ne göriim, yine eski b.k sun --------------------------------------------------------------------------- ---------------- hatırlarmısın. küçükken seninle camdan dışarı bakardık, sen yüzünü cama dayardın, ben popomu, yoldan geçenler bizi hep ikiz zannederlerdi. --------------------------------------------------------------------------- ---------- hani rüzgar eserde dalgalar kumsala vurur ya, hani masmavi gökyüzünde bembeyaz kanatlarıyla martılar uçuşurya, işte o martılar kafana s.çsın. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() komık şeyler bolumune taşınmıştır..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 29 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 6127
İtibar Gücü: 1566
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hehheh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 24948
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() komik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
|
![]() garizma tesekkürün için tesekkur ederim
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 5550 | 05-30-2008 01:13 AM |
şiirler | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 45 | 02-22-2008 11:30 PM |