![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=f69...1-180833361695
ewt arkadaslar bebege en buyuk gs demısler bebek ne mi yapmış hadi beraber bakalım ![]() tesekkürü unutmayın özellikle fb & bjk liler ![]()
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1444
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() abi nedir bu GS düşmanlığı
aaa pardon meyve veren ağacı taşlarlar demi birde yanlış anlaşılmış video.aslında çocuk "bebek olduğuma bakmayın.ben daha doğmadan biliyordum gs nin en büyük olduğunu"die onun bişey anlamadığını sananlara gülüyor ![]()
![]() |
#3 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 29 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 6127
İtibar Gücü: 1565
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
Aynen öyle kardeşimin dediği gibide bu düşmalık geçin bunları ya kendinize zarar zaten derbide de gördük yapılanları bunu yapmak türk futbolunu dahada küçük düşürüyor sadece Gs değil bu diğer takımlar içinde aynı Bjk TS ve diğerleri haksızmıyım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben bjk liyim zaten konuyuda ben actım ama arkadaslar yanlıs anlamayın bizim kimseyle alıp veremediğimiz yok yinede kalbinizi kırdıysam centinmen bir bjkli olaraktan özürdilerim.....!!!!!
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1444
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kalp kırılacak bi durum yok.bizde güldük güzel bi videoydu.ama biz gsli olarak genel durumdan bahsediyoruz :yes:
![]() |
#6 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() haklısın..!!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İmam dediğin böyle mi olur? Bakın neler yapmış! | hesnaf | Türk Gizli Çekim | 3 | 01-10-2010 05:08 PM |
Bebeğe demişler en büyük GS die, bebek ne yapmış | VIPER | Komik Videolar | 10 | 09-27-2009 01:39 AM |
Hatunu yakalamış bakın neler yapmış, video kalitesi mükemmel | hot_dragon | Adult eski arşiv | 0 | 10-02-2008 09:55 PM |
Boyundan büyük bebek doğurdu | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 06:59 PM |
Boyundan büyük bebek doğurdu | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 07:06 PM |