![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2446
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşlar Pc Yi Karıştırıken Arşivimden İşinize Yarayacak Birşeyler Buldum Buyrun Kardeşlerim.
Dikkat Önemli Not: Sistemden İyi Anlamayanlar Bunu Lütfen Denemesinler... Aksi Takdirde Denediklerinde Ve Hatalı İşlem Yaptıklarında Başlarına Gelecek Sorunlarda Kesinlikle Mesuliyet Kabul Etmiyorum.. 1. önce programı indirin http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. yukarda verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın. 3. resimdeki yola gidin ![]() ve burdaki ’’Hoşgeldiniz’’ yazısnı istediğiniz gib değiştirin. NOT: Hoşgeldiniz Yazısı kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın. 4. ’Compile script’ tuşuna basın ve files dan save as seçin ve ’’mylogonui.exe’’ olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin. 5. programı kapatın. 6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile. 7. HKEY_LOCAL_MACHINE\\ SOFTWARE\\ Microsoft\\ Windows NT\\ CurrentVersion\\ Winlogon altındaki ’UIHOST’ değerine çift tıklayın ve burdaki ’logonui.exe’ yi ’mylogonui.exe’ olarak değiştirin. 8. registry’i kapatın ve bilgisayarınzız yeniden başatın. kolay gelsinn.....
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rep Verme (Resimli Anlatım) | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-11-2008 09:42 PM |
My Private Folder 1.0 *Resimli Anlatım* | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-06-2007 04:17 PM |
keyglorer resimli anlatım! | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-12-2007 12:10 AM |
Mp3 Kücültme resimli anlatım | artemis | Eskiler (Arşiv) | 7 | 11-08-2006 01:49 PM |