www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-04-2007, 09:16 AM   #1
wolf46
Müstakbel Üye

wolf46 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 42825
İtibar Gücü: 1392
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi : wolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished roadwolf46 is on a distinguished road
Varsayılan giderken beni değil,yüreğimi dinle

GİT.. YÜZÜME ÖYLE BAKMA GİT...HİÇ DURMA,BİR GİDENİN BİRDAHA BU KAPIYA ASLA GİREMİYECEĞİNİ UNUTMA KAPI ORDA GİT..HİÇ BİRŞEY AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN..SEN BAHANELERİN ARKASINA SIĞINANALARDAN OLMA,GİT..

((oysa daha doyamadım sana...kokunu yeterince çekemedim içime..yapacağımız ne çok şey vardı..neler planlamıştık..nasıl hayaller kurmuştuk..şimdi ne yapacağım ben? nasıl duracağım ayakta?"kal"desem kalırmısın? nasıl istiyorum yalan bile olsa"bu gidişim zorunluluktan bekle döneceğim" demeni..))

HER AŞK BİTER SENDE GİT..HEM ZATEN BİTECEĞİ DAHA BAŞTAN BELLİ OLAN BİR AŞKTI BİZİMKİSİ...SEN GİTMESEN BELKİ BİRGÜN BEN GİDECEKTİM,HERKES KENDİ TERCİHİNİ YAŞAR VE SEN TERCİHİNİ YAPTIN.RAHAT OL,GİT..DRAMATİK VEDALARIN KAHRAMANI OLMAYALIM,GİT..

((benim aklım sende kalacak.sadece aklım değil yüreğimde...bitmezdi bizim aşkımız..asla terk etmezdim seni..benliğimi hayatımı varlığımı adamıştım ben bu aşk'a..beni tercih etmeni isterdim..şimdi kimi, yada neyi seçtiğinin ne önemi varki artık? ağlayacağım ardından..kahretsin yıkılacağım))

İSTERSEN DOST OLABİLİRİZ..HABERLEŞİRİZ BİRBİRİMİZLE..MUTLU OLMANI İSTERİM BENDE MUTLU OLACAĞIM MERAK ETME HADİ GİT..HAYATIMIZA BAŞKALARI GİRECEK VE BİZ BELKİDE BİRLİKTE YAŞADIKLARIMIZI HATIRLAMAYACAĞIZ BİLE...HANGİ YARA KABUK BAĞLAMAMIŞ HANGİ ATEŞ SÖNMEMİŞ Kİ BUGÜNE KADAR? YAPMAN GEREKENİ YAP,GİT..

((sensiz mutlu olabilir miyim? unutabilir miyim? yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim? mümkündeğil,seni içimden çıkartıp atamam...biliyorum hiç bir ilaç iyileştiremiyecek açtığın yarayı..senin mutlu olmanı istediğimde yalan..mutlu olma...benim gibi sende mutlu olma..belki o zaman,yeniden dönersin bana..))

HADİ ZAMAN GEÇİYOR ARTIK GİT..HEM NEDEN SURATIN ASIK? SEVİNMELLİSİN GİTTİĞİNE..ASLINDA SANA TEŞEKKÜR ETMELİYİM.BENİ BU AŞKIN YÜKÜNÜ TAŞIMAKTAN KURTARDIĞIN İÇİN.RAHATLADIM BİLİYORMUSUN? UZAMASINA GEREK YOK ARTIK,GİT..
wolf46 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı