![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3000
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erdoğan: Kabile reisiyle görüşmem
7 Haziran 2007 ANKARA ![]() "Bugün olduğu gibi yabancı bir ajastan çıkan haberle ’Türkiye sınır ötesi operasyon yapıyor’ deniliyor. Sonra bu yalanlandı. Bununla ne yapılmak isteniyor? Kuzey Irak’tan ülkemize yönelik faaliyetler bizi rahatsız etmeyecek de kimi rahatsız edecek? Bizim Genelkurmayımızla tartışma ayrışma söz konusu değildir. Sınır ötesiyle ilgili adım atılacaksa öncelikle müzakeresini güvenlik güçlerimizle yaparız ve parlamentoya taşırız. Güvenlik güçlerimizden talep gelirse onların önünde durmayız. Vakti, saati geldiğinde ne gerekiyorsa o yapılır." Erdoğan, Irak’ta muhatabın Kürt liderler olmadığını da kaydederek, "Bizim muhatabımız oradaki Kürt liderler değildir, merkezi hükümettir. Ben cumhurbaşkanı ve başbakanla görüştüm. Bunun dışındaki kabile reisiyle görüşmem. Talabani ile cumhurbaşkanı olduğu için görüştüm.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erdoğan ve Gül'den Blair'e tebrik mesajları / 30 haziran | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2007 01:05 PM |
Erdoğan: Bu sefer böyle olmayacak / 23 Haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 01:07 AM |
Erdoğan, Gül'den vaz mı geçti? / 23 Haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 02:53 PM |
Sadece Erdoğan’la görüşmek istedim / 15 haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-15-2007 07:48 AM |
Erdoğan, referandum süresinin 40 güne çekilmesine yeşil ışık yaktı / 1 haziran | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-01-2007 04:35 PM |