![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 43292
İtibar Gücü: 1409
Rep Puanı : 2341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Formamı şerefimle giyeceğim
"Birçok milli takımın kalecisi 37-38 yaşında. Bana sorarsanız yaşım (34) büyük bir avantaj. Tecrübe kolay kazanılmıyor ki! *** İdeal yaştayım "Birçok milli takımın kalecisi 37-38 yaşında. Bana sorarsanız yaşım (34) büyük bir avantaj. Tecrübe kolay kazanılmıyor ki!. Enerjisine güveniyor Dile kolay; tam 13 yıl formasını giydiği F.Bahçe'den kopup, Beşiktaş'a gelmesi olay olan kaleci Rüştü, özellikle yaşı üzerinde yoğunlaşan eleştirilere yanıt verdi: "Hakkımda söylenenlere saygı duyuyorum ama katılmıyorum. 34 yaşındayım. Birçok milli takımın kalecisi ise 37-38 yaşarında. Enerjime, hırsıma ve kendime güvendiğim için buradayım. Edindiğim tecrübeyi artık Beşiktaş için kullanacağım." Manevi destek etkiledi Maddiyata önem veren bir kişi olmadığını dile getiren milli file bekçisi, "Uzun yıllar büyük bir camianın içinde yar aldım, Şimdi ise bir başka büyük camiadayım. Bunda en önemli etken; başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin bana gösterdiği ilgi ve duyduğu güvendir. Profesyonel çerçevede bakıldığında işin maddi boyutu da önemli ama beni etkileyen para değil, manevi destek oldu" yorumunu yaptı. Şerefle taşıyacağım Yeni formasını şerefle taşıyacağını ifade eden Rüştü, sözlerini şöyle tamamladı: "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. El ele verip, Beşiktaş'ı büyük hedeflerine ulaştıracağız. Defanstakı birçok arkadaşımla Milli Takım'da birlikte oynuyor olmamız büyük avantaj. Başlarda camianın bir kısmı beni kabul etmeyebilir ama kısa sürede bu durum değişecektir. Beşiktaş'a gelişimde Mustafa Doğan ve eşi de etkili oldu." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fener turu geçerse bikini giyeceğim | 5 maRT | | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 09:06 PM |
"Vatani görevimi şerefimle yapacağım"/ 15 mayis | m@g!c_1907 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-15-2007 07:24 PM |
Kerim: "Formamı özledim" / 14 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-14-2007 05:12 PM |
Tümer: "Formamı yere atmadım" | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 10:01 PM |
Arda: "Arif Erdem formamı istedi" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-05-2006 10:58 PM |