![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1768
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kocacım, Avrupa’daki iş gezisinden dönmeden sana haber vermek istedim, arabamla çok ufak bir kaza geçirdim, kotu bir kaza değil ve canım yanmadı, bana bir şey olmadı onun için endişelenmeni istemedim... Migrostan geri dönerken tam evin garajına girecekken ayağım kaydı ve yanlışlıkla gaz pedalına basıverdim sonuna kadar... Garaj kapısı hafif arızalandı ama senin arabanın tamponuna dokundurunca arabam en nihayet duruverdi... Çok ama çok özür dilerim ve biliyorum ki senin o yufka yüreğin ve müthiş karakterinle beni affedersin... Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun canim benim... Aşağıda eksperin çekmiş olduğu resmi gönderiyorum, Seni tekrar kollarımın arasında hissetmeyi 4 gözle bekliyorum kocacım...
NOT: Sen evde yokken sevgilin aradı....Sevgiler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ECE Domalmış Çaktırıyor Kocasına | X-Star | Türk Gizli Çekim | 3 | 10-20-2009 01:43 AM |
Riquelme'ye attığı gollerde yetmedi | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 09:13 PM |
Tüm e-mail bileşenleri ile mail gönderme (kod) | kasatoora | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2007 06:05 AM |
Zincir mail almaktan kafayi yemis birinden gelen bir mail | charlie | Eskiler (Arşiv) | 11 | 06-11-2006 09:27 PM |
RONALDİNHO'nun chelsea ye attığı gol | ultraslan1905 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 03-21-2006 06:55 PM |