![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2028
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çocuk: Baba, sevismek neden eglencelidir?
Baba: Sevismek sana ayni, parmaginla burnunu karistirmak gibi bir duygu verir,bu yüzden çok zevklidir. Çocuk: Peki kadinlar neden erkeklerden daha çok zevk alirlar? Baba: Burnunu karistirdiginda burnun mu yoksa parmagin mi daha mutlu olur? Çocuk: O zaman kadinlar neden tecavüze ugramaktan bu derece nefret ederler? Baba: Tecavüze ugramak, yolda yürürken birinin gelip Burnunu karistirmasi gibidir. Bu hosuna gider miydi? Çocuk: Hmm.. Kadinlar neden adet günlerinde seks yapmazlar? Baba: Burnun kanarken burnunu karistirir misin? Onun gibi bisii. Çocuk: Erkekler neden sevisirken prezervatif takmaktan hoslanmazlar? Baba: Elinde eldiven varken burnunu karistirmaktan zevk alir misin oglum? Çocuk: Baba, sana ooohaaaa demek istiyorum, süpersin yaaa! :smile:
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3256
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzelmiş kanka eline sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Baba | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 05:29 PM |
Baba | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 05:28 PM |
Baba | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 07:16 PM |
baba ile ogul diyalaogları | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-01-2007 03:52 PM |
daha ne olsun anne ogul ewlendi | friendly82 | Adult eski arşiv | 55 | 10-03-2006 04:04 PM |