![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 43292
İtibar Gücü: 1404
Rep Puanı : 2341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Kayseri'de gazetecilerle sohbet toplantısında, K. Irak'a sınır ötesi operasyon ihtimali konusundaki soruları yanıtladı. Türkiye'nin kendi hak ve hukukunu her şartta koruyacağını ve gereğini yapacağını ifade eden Gül şöyle konuştu:
''Bağırarak, çağırarak şov yaparak bu işler yapılmaz. Hedefleri dağıtmışınız, oradakiler dağılmış, bu kadar manşetler atılmış, herkes 'üstüme bomba mı düşer' diye oturup da bekleyecek değil. Herkesin tedbirini aldığı bir noktada bu yapılmaz. Bunların planı ve programı ayrıdır. Bunların planı ve programı askerce, Genelkurmayca yapılmıştır. Ve bunların tamamı hükümetçe onaylanmıştır. Sayın Başbakan bunların hepsini onaylamıştır. Önemli olan şov yapmak değil, önemli olan netice alıcı adım atmaktır.'' Gül, bir gazetecinin seçim öncesi K. Irak'a operasyon yapılıp yapılmayacağı yönündeki sorusunu ''Gayet açık söyledim, her şey masanın üstündedir. 'Şu olmaz' diye hiçbir şey söyleyemem dedim. Her şey de ihtimal dahilindedir. Öyle de olması gerekir'' dedi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
10 numara, Barçalı yıldızı bekliyor! forması hazır taraftar hazır . . | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2008 05:35 PM |
İsrail, büyük operasyon için hazır / 2 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-02-2007 06:07 PM |
Kadınların Hain Planları!, | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 10 | 12-18-2006 06:38 PM |
Zico’nun İnegöl planları hazır | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-17-2006 07:31 PM |
Uçurtma planları - 1 | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-10-2006 05:28 AM |