![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sallanıyoruz!
* evet - halaa sallanıyoruz!! * evet - oha lan halaa sallanıyruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi oha lan hala sallanıyoruz!!! god size bir titreşim gönderdi _______ - salandık * evet bu kafadan bi 4.7 vardır - oha lan yok okadar taş çatlasın 3.7 * yok yok iyi salladı 6.3 bu - sende iyi salladın bak şimdi * sallanıyoruz galiba. - seni seviyorum ulan müge o dallama sana layik değil..!!! * durdu galiba - ben çıktım cm oynıcam.. * - ben ataistimsi deistim mantığımın kabul etmediği şeye inanmıyorum elimde değil kabullenemiyorum * hissediyomusun..? - cenabetim ben na***am şimdi aneecim +Sallanıyoruz.. -Haa +Deprem oluyor nan.. -Geçmiş olsun,az önceki smileyi tekrar yollasana kaydedicem onu +Allah belanı versin Fuat +Sallandın mı? -Sallanıyorum.. +Ben de.Ne yapsak? -Arkamıza yaslanıp,sandalyeye sıkıca tutunabiliriz.. +Tamam..Hadi 1,2,3 +Deprem oluyor -Farkındayım..Korkuyorum.. +Ben kendimi çevrimdışı göstericem..Buralardayım ama -Nan kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o zaman.. Hadi ben kaçtım +vayy dostum byu msn nin yeni sürümü mü? -ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! -yaa ne demessin 4.7 salladı oraları de mi? -Lan deprem oluyoo -Abartma lan alt tarafı bi titreşim attık. -sallandık mı? +sallandık -dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor... "ankaralı namık salla salla salla titret"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AKP'de deprem üzerine deprem | jockeя | Siyaset Meydanı | 0 | 04-11-2010 07:47 PM |
Msn'deyken deprem olursa... :) | mel_i_ke | Komik Şeyler | 1 | 09-28-2009 02:24 AM |
Msn Başında Deprem Olursa Kopma Garanti.... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:35 PM |
MSN başında deprem muhabbeti | AokteN | Eskiler (Arşiv) | 5 | 11-21-2006 06:52 PM |