![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Artvinli Ayşe Kandemir'in, Türkiye'yi Kafkas ülkelerine bağlayan karayolunun, Sarp sınırına 3 kilometre yakınlıktaki tünelin üstündeki bahçe, yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Tünelin yapılmasının ardından üstünün boş kaldığını gören Kandemir, bir süre önce vefat eden eşiyle birlikte burayı değerlendirme kararı aldı. Kandemir, tünelin yakınında yaptıkları evin temelinden çıkan toprağı eşiyle birlikte sepetle taşıyarak, bahçe yapmayı planladığı tünelin üstüne döktü. TORUNLARIYLA SEBZE YETİŞTİRİYOR Bahçesinde birçok ürün yetiştirdiğini anlatan Kandemir şunları söyledi: ''Bahçeme fasulye, lahana, patlıcan, domates, salatalık ektim. Şimdi ürünlerimi toplama mevsimi. Arı kovanlarımı da bahçeme koyuyorum. 12 kızım var. Kızlarım, eniştelerim ve torunlarım yaz tatillerinde yanıma gelince, onlara taze taze tünelin üstündeki bahçeden topladığım sebzeleri yediriyorum. Bahçeyi evimden çektiğim hortumla suluyorum. İyi verimi var." Artvinli Ayşe Kandemir (67), sepetle toprak taşıyarak, Hopa-Sarp arasındaki tünelin üstünde yaptığı bahçede, fasulye, lahana, patlıcan ve salatalık gibi ürünler yetiştiriyor
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Ayşe Aş Gibi Memeleri Taş Gibi :) | Myclub | Adult eski arşiv | 9 | 12-09-2008 12:10 AM |
Küçük kaşifin ilginç buluşu 5 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-05-2008 06:46 PM |
Türk doktorun büyük buluşu | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 01:21 PM |
Tümör Tıraşlayan Baloncuk Buluşu | *DewiL* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-05-2007 10:04 AM |