![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Todd 'Türklere Hayran Kaldım'
Resmi büyütmek için tıklayın Çuval Operasyonu'nda Türk Askerlerle Birlikte Tutuklanan Mıchael Todd ile 'Kurtlar Vadisi Irak'ın Başrol Oyuncusu Necati Şaşmaz Buluştu ÇUVAL OPERASYONU'NDA TÜRK ASKERLERLE BİRLİKTE TUTUKLANAN MICHAEL TODD İLE 'KURTLAR VADİSİ IRAK'IN BAŞROL OYUNCUSU NECATİ ŞAŞMAZ BULUŞTU ABD'lilerin 4 yıl önceki 'Çuval' operasyonu'nda Türk askerleriyle birlikte tutuklanan İngiliz pandomim sanatçısı ve 'Çuval' kitabının yazarı Michael Todd ile Türk askerlerine çuval giydiren Amerikan askerlerini beyazperdeye taşıyan 'Kurtlar Vadisi Irak' filminin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz bir araya geldi. Buluşma, iki tarafın birbirlerine yönelik iltifatlarına sahne oldu. Todd'un, filmi izledikten sonra Şaşmaz ile tanışmak istediği, bu nedenle yayınevi aracılığıyla randevu talep ettiği öğrenildi. Irak'ta başına geçirilen çuvalı ve giysilerini de getiren Todd, Şaşmaz'a gördüğü muameleden sonra Türklere büyük hayranlık beslediğini anlattı. Todd, 'Komutan Aydın E. çok akıllıca davrandı. Tek bir yanlış hareketinde herkes ölebilirdi' dedi. Şaşmaz ise kitabı çok beğendiğini söyleyerek, 'Belli ki bazı bölümlerinde otosansür uygulamışsınız' diyerek eleştiride bulundu. İkili, görüşmenin sonunda asker selamında bulunarak, Aydın E.'ye selam gönderdi. (Gecce.com) 39 dakika önce.. [899543]
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hülya'ya hayran kaldım /31 ocak | Lac0st3_ForCeS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-31-2007 12:04 PM |
çok komik ya hayran kaldım sizinle paylaşmak istedim | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-21-2006 06:57 PM |
Lokum gibi kız bak bi ben hayran kaldım | Scorpionking2 | Adult eski arşiv | 11 | 11-08-2006 05:54 PM |
Delgado, "Taraftara hayran kaldım" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2006 11:06 AM |
Böyle güzellik hiç gördünüz mü hayran kaldım | Scorpionking2 | Adult eski arşiv | 18 | 08-12-2006 07:10 PM |