![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2234
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MHPliler AKP'lileri dövdü iddiası
Bursa'da bir tanıtım şirketinde görevli 2 işçinin, AKP afişlerini billboardlara astıkları sırada, Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra milletvekili adayı ve partililer tarafından beyzbol sopalarıyla dövüldüğü öne sürüldü. Olay, Merkez Nilüfer İlçesi Esentepe Kavşağında saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Bir tanıtım şirketinde işçi olarak çalışan 45 yaşındaki Seyit Ali Malkoç ile 24 yaşındaki Temel Sağlam, 5'er günlük periyotlarla değiştirdikleri billboardlardaki afişleri yenilemeye başladı. Billboardlardaki MHP afişlerini söken işçiler AKP afişlerini asarken, iddiaya göre bölgeden geçen MHP Bursa 1'inci sıra milletvekili adayı Necati Özensoy ve bir grup partili, işçilere MHP afişlerinin neden söküldüğünü sordu. Seyit Ali Malkoç ve Temel Sağlam afişlerin 5’er günlük periyotlarda değiştirildiğini, kavşağın 50 metre ilerisinde ise AKP afişlerinin kaldırılıp, yerine MHP afişlerinin asıldığını söyledi. Buna tepki gösteren MHP’liler ile işçiler arasında tartışma başladı. Tartışma sonrası ellerinde beyzbol sopaları olduğu öne sürülen Sağlam ve Malkoç'a saldıran MHP’liler, iki işçiyi döverek uzaklaştı. İşçiler daha sonra çevredekiler tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. ÖZENSOY: BU PROVOKASYONDUR MHP Bursa birinci sıra milletvekili adayı Necati Özensoy suçlamaları kabul etmeyerek, provokasyonla karşı karşıya olduğunu öne sürdü. Olayın olduğu saatte, seçim programı sonrası evine gittiğini savunan Özenzoy, şöyle dedi: “Partililerden biri bana telefon açtı ve olayın geçtiği yerde MHP pankartlarının yırtılarak üzerine AKP’nin pankartlarının yapıştırıldığını söyledi. Bunun üzerine tek başına olay yerine gittim. Kendimi tanıttım. Adımın Necati Özensoy olduğunu ve afişleri niye yırttıklarını sordum. Bu şahıslar da ‘Biz işçiyiz. Hiçbir partinin adamı değiliz. Afiş indirdiğimiz için sizinkiler bizi dövdüler’ dediler. Ben de onlara ‘Sizin müdürünüz var mı varsa telefonunu verin görüşelim’ dedim. Daha sonra müdürleriyle görüştüğümde bana 5 günlük periyotlar halinde afişlerin asıldığını söyledi. Ben de kendisine ’Afişleri sökmeden, haber verirseniz, seçim bürosuna bildirirseniz daha iyi olur’ dedim ve oradan ayrıldım. Saat 03.30 sıralarında şirketin müdürü beni tekrar aradı. Elemanlarının dövüldüğünü ve bunu basına bildireceğini, bizi rezil edeceğini söyledi. Sonrasında ise saat 05.00 sıralarında Beşevler Polis Merkezi'nden ifademi almak üzere çağırdı. Daha sonra da saat 10.00’da Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, ifade verdim. Bizim olayla bir ilgimiz yok. Ben ve partim bu tip oyunların içine çekilmek isteniyoruz. Bu olay provokasyondur.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Firefox 3.6, 3.5'i fena dövdü! | ŞoVaLYe_77 | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 04-13-2010 01:47 AM |
AKP'lileri Yasa Boğan İbre: 150 20 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 07:38 AM |
Komutan AKP'liyi dövdü mü ?/5 ekim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2007 10:18 AM |
Başkan, futbolcu dövdü | catlax7 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2007 12:21 PM |
04/13/07 - Sapığı fena dövdü | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-13-2007 11:20 AM |