![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 28 Times in 16 Posts
Üye No: 43565
İtibar Gücü: 1362
Rep Puanı : 1445
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Kaldı mı sevgili,dünyada vefa
Hasreti tattırdın bana kaç defa Sevgi yürek ister,ne gerek lafa Gözlerimi ufuklara daldırdın... Ne hülya bıraktın,nede düşlerim Ne baharım oldun,nede kışlarım Sılaya göçerken sevda kuşlarım Şu gönlümü isyanlara kaldırdın... Ellerim üşüyor,kalem tutmuyor Yüreğim buz tuttu,nabzım atmıyor Ömür bitiyor da yollar bitmiyor Gide-gide şu Bodrum’u buldurdun... Sahilde dalgalar ağlar halime Mızrap olamadın gönül telime Senin için razıydım ben ölüme Sevdamızı,sensizlikten öldürdün... Başım hep dumanlı,dolar gözlerim Hasret yağmurları,siler izlerim Sana koşardım ya,yorgun dizlerim Gül sineme dikenleri doldurdun... Oysa bir efsane olacaktık biz Nazar değdi,göze geldi sevgimiz Şarkılarda kaldı,mehtap ve deniz Baharıma kırk yediyi buldurdun... Murada bir avuç toprak çok bile Bülbülsüz baharlar,ne fayda güle Dağlar selam olsun,lale sümbüle Yasemini,menekşemi soldurdun.... Murat Nail Güney
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1487
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() murat nail güneye ve didoşa sonsuz teşekkürler...
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 28 Times in 16 Posts
Üye No: 43565
İtibar Gücü: 1362
Rep Puanı : 1445
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevdamızı yazdım taşa | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 08:18 PM |
Sensizlikten sıkılan ben | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 01:40 PM |
Sevdamızı ektim yüreğime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-14-2008 09:24 PM |
Bugün Öldürdün Beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:28 PM |
sen ßeni yaŞarKen öLdürdüN !! | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-16-2007 11:22 AM |