www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-09-2007, 03:48 PM   #1
RaPoRLu
ÇaKaL Üye

RaPoRLu Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 230
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi : RaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond repute
Varsayılan Metzelder Real Madrid’e Geldiği İçin Çok Mutlu

Christoph Metzelder rüyalarının takımı Real Madrid’e geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

26 yaşındaki Alman milli oyuncu Borussia Dortmund’tan Real’e transfer oldu ve 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Transferi hakkında "Burada olduğum için çok heyecanlıyım," diye konuaşn oyuncu, "Bir kaç gün önce sözleşme imzaladım ve takımla çalışmayı iple çekiyorum. Real Madrid’e transfer olduğum için çok gururluyum. Umarım takım bu sene de başarılı olur. Rüyalarım gerçek oldu ve umarım takıma gerekli katkıyı sağlarım," dedi.

1.93 boyundaki tecrübeli defans oyuncusu Madrid defansının bel kemiği olacak.

Metzelder ayrıca, "En iyi yaptığım işi yapmak ve takıma güç katmak için buradayım. Kısa zamanda takıma uyum sağlayıp elimden geleni yapacağım. Takımdaki arkadaşları şahsen tanımıyorum ancak bir çoğunu, özellikle de milli takımlarda oynayanları çok iyi biliyorum. Ruud van Nistelrooy, (Fabio) Cannavaro ve (Iker)Casillas’a hayranım. Bence onlar çok iyi oyuncular," ifadelerini kullandı.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı