www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-10-2007, 04:07 PM   #1
sarge
Geçerken Uğradım

sarge Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 4
Üye No: 43598
İtibar Gücü: 1382
Rep Puanı : 4060
Rep Derecesi : sarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond repute
Varsayılan 10.07.07 Fb Haberleri

Carlos'a büyük tepki
Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos'un Birleşmiş Milletler sponsorluğunda Brezilya'da yardıma muhtaç ve özürlü 7 ile 13 yaş arası çocuklar için oluşturulan bir sosyal projeden yüzde 20 isim hakkı payı alması ülkesi Brezilya'da tartışma yarattı.

Yapılan anlaşmaya göre bu proje için düzenlenecek her oyunun satışından elde edilecek gelirin yüzde 20'si yıldız oyuncuya ödenecek. Roberto Carlos, projenin tanıtımı için tatilini yarıda keserek Brezilya'nın Ribeirao Preto kentine gitti. Bir hafta boyunca bu kente kalacak olan yıldız futbolcu organizasyonun tanıtımı ile ilgili çeşitli konuşmalar yapacak, toplantılara katılacak. Roberto Carlos ardından Fenerbahçe'nin Avusturya'da hazırlık kampına katılacak. Brezilya'nın 5 büyük şehrinde hayata geçecek olan ve "Ole Brasil" adı verilen projeden ilk etapta 3,5 milyon çocuğun yararlanması bekleniyor.

Ülke basını Roberto Carlos'un yardıma muhtaç çocuklar için oluşturulan bu projeden yüzde 20'lik gibi büyük bir pay almasını eleştirdi. Bu konudaki tepkilere cevap veren Brezilyalı oyuncu ise isminin ve imaj hakkının 4 yıl boyunca bu proje için kullanılacağını belirterek, bu payın normal olduğunu savundu.
Old 07-10-2007, 04:08 PM   #2
sarge
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : sarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond reputesarge has a reputation beyond repute

Kezman'ın Zigiç aşkı
Fenerbahçe'nin uzun süredir temasta olduğu Zigiç'e, vatandaşı Kezman'dan süper referans. Avusturya'ya giderken havaalanında konuşan Sırp oyuncu, vatandaşı için "Çok iyi arkadaşım. Çok da iyi futbolcu. Ama benim F.Bahçe adına anlaşma yapmak, onu buraya çağırmak gibi bir durumum yok. Zigiç'in peşinde çok kulüp var. Ama ben tabii ki F.Bahçe'nin almasını isterim. O gelirse birlikte hem yaptığımız işten büyük keyif alırız hem de çok başarılı oluruz. Bu da F.Bahçe için çok faydalı olur" dedi. Bu arada geçen sezonun fiyaskosu Deivid de iddialı konuştu: "Burada çok mutluyum. Avusturya kampında Deivid'in kim olduğunu herkes görecek ve bu, sezon boyu devam edecek."

HAZIRLIK MAÇLARI BAŞLIYOR

Dizinden geçirdiği ameliyat nedeniyle takımla çalışmalara başlayamayan Appiah'ın İtalya'ya gittiği bildirildi. Öte yandan Viyana'ya 100 kilometre uzaklıktaki Bad Tatzmanndorf kentinde sezon öncesi çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 15 Temmuz'da St.Pölten, 18'inde Schwaardorf, 21'inde Sparta Prag ile hazırlık maçları yapacak
Old 07-10-2007, 04:08 PM   #3
sarge
Geçerken Uğradım

Kezman teklifleri düşünmüyor bile
Fenerbahçe'de geçen sezon pek verimli olamasa bile, Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde attığı gollerle hem şampiyonlukta büyük pay sahibi olan hem de böylece taraftarın gözüne giren Mateja Kezman'dan Sarı-Lacivertliler'i gur************************adıracak sözler. Sezon bitimiyle birlikte İtalya'nın İnter ve Juventus, İspanya'nın Zaragoza ile Rusya'nın Spartak Moskova takımlarından transfer teklifleri aldığını açıklayan Sırp oyuncu, “Ancak Fenerbahçe'den ayrılmayı bir an bile düşünmedim” diye konuştu

Yapacak işim var'

Bu nedenle tekliflerin hepsini geri çevirdiğini ifade eden Mateja Kezman şunları kaydetti: “Onlara şunu söyledim; ‘Fenerbahçe'de ve İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük takımında ve harika bir taraftar önünde oynuyorum. Fenerbahçe'nin büyük hedefleri var. Ben de bu hedeflere ulaşmak isteyen kadroda olmak istiyorum. Ayrıca Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor.' Bir kez daha yineliyorum; Burada çok mutluyum ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok.”
Old 07-10-2007, 04:08 PM   #4
sarge
Geçerken Uğradım

"Bu sene benim için çok önemli"
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezona 3. kaleci olarak başlayan, Rüştü'nün milli maçta sakatlanmasıyla ikinci kaleciliğe yükselen, Volkan'ın yediği hatalı goller sonrası kaleyi devralan ve lig bitene dek bırakmayan Serdar Kulbilge için bu sezon büyük anlam taşıyor.

Şimdi tüm gözlerin kendisinde olacağını ifade eden Serdar, “Geçen sezon yakaladığım şansı iyi değerlendirmiştim. Bunu devam ettirmem gerek. Artık sorumluluğum eskisinden daha çok. Kaleyi devralmak kadar korumak da önemli. Yönetimimiz, bizlere güvenip yeni transfer yapmadı. Bu güveni boşa çıkartmamalıyız. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Ancak bunun önemi yok. Önemli olan tek birşey var benim için; Fenerbahçe'de unutulmaz kaleciler arasına girmek. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
Old 07-10-2007, 04:09 PM   #5
sarge
Geçerken Uğradım

F.Bahçe'nin maç programı
Fenerbahçe'nin Avusturya'da yapacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu. Sarı-lacivertlilerin tamamı Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak karşılaşmalarının programı şöyle:

15 Temmuz 2007 Pazar
Skn Staff24 ST. Pölten – Fenerbahçe (ST. Pölten Stadı Viyana'ya 60 KM uzaklıkta)

18 Temmuz 2007 Çarşamba
ASK Trenkwalder Schwadorf – Fenerbahçe (Schwadorf Stadı Viyana'ya 15 Km uzaklıkta)

19 Temmuz 2007 Perşembe
Vfb Admira Wacker Mödling – Fenerbahçe (Südstadt Stadı Viyana'ya 2 km uzaklıkta)

21 Temmuz 2007 Cumartesi
Sparta Prag – Fenerbahçe (Südstadt Stadı)

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı