![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1511
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() abi ben pek bilmiyorum, chate sokar misin beni..
-ewet baglandik, şimdi yan tarafta nick listesi var, burdan kiz nicklerine cift tikliyip konuşuyosun -anladim abi saol -baglanti koptu arkadaşlar, baglaniyoruz bi saniye bekleyin -offf yaaaa tam da kariyi ayarlamiştim -bir bakar misiniz? bu baglanmiyo dalnet'e? (adam gelir, server listesinden degisik bir server secer, baglanir) -baglandi ya olm iste.. -bu dalnet diil ki -ne farkeder ya? 2'si de chat diil mi? gir zurnaya burda da var. - abi bakarmısın - buyur arkadaşım - abi bu fifa bozuk galiba 3 kornerde 1 penaltı vermesi lazım yani benim bildiğim budur - la havle ve la kuvvete - birader baksana - evet? - ya bu chatte millet birbirine kalp çiçek falan yolluyo nasıl yaparız onu? - abi bunda olmaz o biz mirc kullanıoz onlar scriptin özellikleri - neyin? - boşver.. - hooop arkadaşım aloo - buyur abi - kardeşim bu ne terbiyesizliktir icq numaramızı silmeyi unutmuşuz benden sonra oturan ana avrat düz gitmiş kıza - valla abi ne bilim kimse yapmaz böle bişeyi - yalanmı söylüyorum ben yani? - yok abi onu demek istemedim - abi bakarmısın - efendim - bizim iki masa hesabı ne kadar tuttu kapatıyoruz biz.. - tamam abim bakayım geleyim - saol abi - hesabınız 4milyon200 bin lira abic... lan lan nereye gitti olm bu herifler? - abi half life var mi? - abi bu half life' da silah secmek n'asil oluyordu? - abi simdi ben terorist miyim, polis mi? anlayamadim da.. - abi biz geleli ne kadar oldu? - abi geceleri sizde adult yayin yapiliyor mu? - abi karli bir is mi bu, yani iyi para getiriyor mu? - peki abi, benim bu icq kullanicimin güvenligi nereden saglanacak? -baba biz counter oynicaz da -hehe buyrun bakalim yanliz az kişisiniz galiba -he yaa olsun takiliriz biz -isterseniz bizim elemanlar var bi kapişalim şoyle -e tabii olur neden olmasin biz eglenelim diyoruz -hehhee hadi -baba ne aciyosun -diyoruzki office yapalim soyle -tabi olur.. counter oluyoruz biz -oldu -hadi baba -yanliz biz hayatimizi verdik bu oyuna -yok biz daha oyle takiliyoruz ama.. -şiiş hadi ekip -ohooo koltuk arkasi yapmişiiz olmamiş baba -aloo oldum ben -pardon usta -hişş dust yapalim -taam oda olur - hocam bakarmısın ? - baktım dostum - ee yarış oynucam da direksiyon alabilirmiyim - hidrolik istermisin ? - ? ? - sakalli: selamun aleykum behsat'cigim.. - patron: a.s hoşgeldin. - patron: hayirdir? - sakalli: yav bizim cocuk oyun mu ne varmis takmis ille de oynucam diyor, korkuyorum terbiyesiz yerlere girer ahlakini bozar diye, bi internet kafeci tanidigim sen varsin. başka yerlere gitse ahlaki bozulcak. - patron: sen meraklanma gozumuz gibi bakariz, sokmayiz onu oyle yerlere. - migfer: (icinden duşunur) ulan şu cocuk gelsin gay sitelerine sokmassam.. -abi bios'un şifresi ne? -? -şifre istiyo bios -??? -e -ne işin var senin bios'la? -bilgisayar acilişinda tuşa bas yaziyodu bastim bende -... -abi boş makina var mi? -şu anda yok, 2 kişi kadar da bi sira var -hic mi yok -... 30 yaşlarinda bir kadin ve 50-60'li yaşlarda annesi cafeden iceri girerler.. (yorumsuz) -merhabalar +merhaba hoşgeldiniz, buyrun -ben cet yapicaktim +tabi buyrun, şoyle aliym sizi -yardimci olur musunuz? +tabi nick ne olsun, ident ne olsun ws ws. -şudur budur bi de odur +hangi server'a gireceksiniz -ya gecen sene ben şiledeyken bir cafeden sokmuştu beni ordaki arkadaş, almanlarla konuşmuştum, ben o server'a giricem +hanimefendi server'in adi lazim ama, dunya kadar irc server var nasil bilebilirim ki -şiledeki arkadaş sokmuştu ama germany diye kanal vardi +yabancilarin agirlikli oldugu server dal.net var bildigim kadariyla sizi oraya sokayim -hayir hayir dalnet degildi superonline'di sanirim +hanimefendi superonline turk agirlikli bir irc server'dir zannetmiyorum -yok yok siz beni superonline'a sokun +peki hanimefendi aradan 5 dakika gecer -kimse yok ama germany kanalinda +anlatmaya caliştim ama hanimefendi -o zaman ben burda devam edeyim, saati 600 yaparsaniz 2-3 saat oturmayi duşunuyorum +pazarlik yok uzgunum hanimefendi -yahu 150 bin lira icin muşteri kacirilir mi? +peki hanimefendi oturun siz -sagolun, su varmiydi? ... counter strike sirasinda -genc bi eleman=cabuk lan ben oldum doktorlari kaciriyorlar . -sakin adam=onnnnnlarrrrrrr dooooookkhtorr degillllll hossssstiiicccc .:biggrin:
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İnternet’i otel sanan İnternet Dairesi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2008 10:29 AM |
Şok Şok Şok. SevİŞken Çİftİmİz İnternet Kafede SevİŞİrken Kafe Sahİbİ Basiyor. Çok Bo | zigzamel | Adult eski arşiv | 0 | 07-22-2008 10:51 PM |
Cihangir'de kafe bastı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2008 09:49 PM |
Aydın'da, 12 yaş altına internet kafe yasağı | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-23-2006 05:00 PM |
yuhh dedirten bir internat kafe | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 7 | 06-24-2006 12:16 PM |