www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-03-2007, 04:42 PM   #1
papaz
Geçerken Uğradım

papaz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 23785
İtibar Gücü: 1392
Rep Puanı : 1586
Rep Derecesi : papaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud ofpapaz has much to be proud of
Varsayılan Atatürkten güzel cevap...

Nehire NEHİR hanımefendiden...

"O zamanlar kadınların sanatçı kimliğini yeni yeni kazandığı dönemler. Benim tiyatroda çömezlik dönemim. Muhsin ERTUĞRUL Darül Bedai’ye baş yönetmen olarak atanmış. Çok titiz bir insan. Provadan oyuna her şey saat titizliği ile işliyor, perde bir saniye bile geç açılmıyordu. Provaya geç kalan oyuncu derhal oyundan uzaklaştırılıyordu. Eee tahmin edersinizki bu durumda Muhsin Ertuğrul’unda düşmanı çoktu. Bir gece Dolmabahçe’den ATATÜRK’ün Şehir Tiyatrolarına geleciği haber verildi. Ben de karşılamak için hazırdım. Fakat paşa gecikti. Muhsin Ertuğrul kendisini beklemeden perdeyi saniyesi saniyesine açıp oyunu başlattı. ATATÜRK 4 dakika geç kalmıştı. Etraftaki dalkavuklar ATATÜRK geldiğinde Muhsin ERTUĞRUL’un onu beklemeden perdeyi açtığını ellerini ovuştura ovuştura anlattılar ATATÜRK “Yaaa öylemi Muhsin Ertuğrul’la Görüşürüz” dedi. Herkes Muhsin ERTUĞRUL’un işinin bittiğine inanıyor, ben müdür olacağım sen müdür olacaksın kavgaları bile başlamıştı. ATATÜRK piyesin bitiminde Muhsin ERTUĞRUL’u ayakta karşıladı. Deminkileri de yanına çağırarak aynen şunları söyledi. “Sizi tebrik ederim işinizle ilgili cidiyetiniz ülkenin gelişimini cidiye aldığınızı gösterir biz geç kaldık siz vazifenizi yaptınız eğer birtek benim için perdeyi açmayıp oyunu başlatmasydınız bu dalkavukluktan ileri gitmez ve beni çok üzerdi ben herkezin her sahada işini bu kadar ciddiye almasını istiyorum ülke ancak böyle ilerler efendiler “ demezmi. Etraftakilerin suratları görülmeye değerdi o sırada
not:Alıntıdır
papaz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-03-2007, 10:34 AM   #2
JЗĽ¦ьΦŊΞ 23
Geçerken Uğradım

JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 29667
İtibar Gücü: 1376
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 will become famous soon enough

güselmiş saolasın
JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-12-2007, 05:02 PM   #3
вσυя∂¢αη
Forum Aşığı

вσυя∂¢αη Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 133
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi : вσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond repute

sağol...

ѕözℓüк
мυѕтαƒα кємαℓ αтαтüяк
αşк ѕєνgι
вσυя∂¢αη çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-12-2007, 05:10 PM   #4
Alper23
Daimi Üye

Alper23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18809
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 1735
Rep Derecesi : Alper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant futureAlper23 has a brilliant future

Sağol

Yinemi Eski Günlere Dönüyorum..!
Alper23 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı