www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-12-2007, 06:03 PM   #1
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Varsayılan Tansiyonu çıktı gösteriyi bıraktı/12 Temmuz

Cem Yılmaz, İzmir'deki gösterisinde hayranlarına korkulu anlar yaşattı. Gece boyunca ölüm, cennet, cehennem üzerine espriler yapan Yılmaz, gösterisinin bitimine 25 dakika kala, seyircilerinden özür dileyerek sahneyi terk etti.

Kendisini iyi hissetmediğini söyleyen komedyen, “Burada tansiyon ölçen var mı? Tansiyon ilacımı içmeden çıktım. Espri yapmıyorum. Burada kesmek zorundayım'' dedi.

SEYİRCİ İNANMADI

İnanmayan seyircilerden birinin oturun geçer sözleri üzerine, sanatçı, “Ben ölüyorum, siz hâlâ gülmek istiyorsunuz'' dedi. Seyircileri dizlerinin üzerine çökerek, selamlayıp sahneden ayrıldı. Boynunda kas spazmı belirlenen, tansiyonu ölçülen Cem Yılmaz yarım saat doktor gözetimi altında kaldı. Komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı