![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1694
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Delgado’dan Açıklamalar
13.07.2007 15:53 Futbolcularımızdan Matias Emilio Delgado, Takımımız'ın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Delgado, "Bu sezonun her açıdan daha iyi ve verimli geçeceğine inanıyorum" dedi. "Benim ve Takımımız açısından oldukça faydalı bir kamp geçiriyoruz" diyerek sözlerine başlayan Delgado, "Hem kaldığımız otel hem de çalıştığımız sahalar gerçekten çok güzel. Ben kişisel olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu sezonun her açıdan daha iyi ve verimli geçeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. Kamp döneminin ilk maçı olan FC Hall karşılaşmasını kazanarak, moralli bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Delgado, 3. ligden bir takım bile olsa, farklı bir şekilde galip gelmenin moral açısından önemli olduğunu belirtti. "Taktik olarak 4-4-2 oynadığımız zaman, doğal olarak orta sahada oynuyorum" diyen Arjantinli yıldızımız, "Benim saha içerisinde oyuncu karakteri olarak, takıma en fazla katkı sağlayabileceğim mevki forvet arkası. Daha geride oynayabilecek ve defansif yönü çok kuvvetli arkadaşlarımız var. Şu bir gerçek ki, hem ben hem de Ricardinho, defansif oyuncular değiliz. Ben, elbette Ricardinho ile birlikte oynamak isterim. Ama bu konuda karar doğal olarak hocamızındır" diye konuştu. Yeni transferimiz Cisse'nin tecrübesi ve fizik üstünlüğü sayesinde bu sezon Takımımız'a çok büyük katkılar yapacağının altını çizen Delgado, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen sezon için konuşursak, ben buraya büyük umutlarla transfer edildim. Fakat 10 numara pozisyonu için alınmama rağmen, hem değişik pozisyonlarda oynatılmam hem de yaşadığım sakatlıklar dolayısıyla, Takımımız'a gerekli katkıyı yapamadım. Bu sene kendi pozisyonumda oynamam durumunda daha başarılı bir performans sergileyeceğime fazlasıyla inanıyorum. Bu yıl rakiplerimiz de bizim gibi iyi oyuncuları kadrolarına dahil ettiler. Bu sene çok zevkli ve çekişmeli bir lig geçecek ve inanıyorum ki, biz hepsini geçip şampiyon olan takım olacağız." Sık sık gündeme gelen "uçak korkusu olduğu" şeklindeki haberlerin kesinlikle doğru olmadığını da açıklayan Delgado, "Uçak korkum olsa, 13-14 saat süren Arjantin - Türkiye yolculuğunu nasıl geçirebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özyer'den açıklamalar! | [stop] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-14-2008 08:03 PM |
Delgado'dan Ricardinho'ya.. | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 10:40 AM |
Merak Uyandıran Açıklamalar | ChallengeR | Eskiler (Arşiv) | 246 | 04-21-2007 11:44 AM |
Olmert den açıklamalar | victor25 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2007 02:50 PM |
Delgado'dan taraftarlara söz | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-14-2006 05:18 PM |