www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-15-2007, 02:23 PM   #1
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2545
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Parıs Deneyim Kazandı/15 Temmuz

HAPİSHANE ANILARIYLA ÇOK KONUŞULAN Paris Hilton, PEOPLE DERGİSİNE İÇİNİ DÖKTÜ

Tanrı'ya şükürler olsun ki; özgürüm'... Paris Hilton'un son haftalarda en çok söylediği cümlenin bu olduğunu yazıyor People dergisi. 26 Haziran'da hapishaneden çıktığının akşamı Larry King'e konuşan Paris Hilton, serbest bırakılmasından 17 saat sonra da dedesinin Bel Air'da bulunan görkemli malikanesinde People dergisine poz verdi.

TUVALET BİLE SORUNDU

Eve gelir gelmez omlet, tost ve taze sıkılmış portakal suyundan oluşan sıkı bir kahvaltı ettiğini söyleyen Hilton, 'Hapishanedeyken çok az yemiştim, kıtlıktan çıkmışçasına yediğimi görünce annem gözlerine inanamadı' diye konuştu. Artık vaktinin çoğunu ailesine ve hayır işlerine adayacağını söyleyen Hilton, hapishane anılarını anlattı:

* Hapishaneye ilk girdiğim anda yaşadığım şeyler çok küçültücüydü. Beni çırılçıplak soydular - ki o anda hayatımda hiç utanmadığım kadar utandım- ardından parmak izimi aldılar ve fotoğrafımı çektiler.

* Gecceleri hiç uyuyamadım. Panik atak oldum ve her gecce zor nefes aldım. Hücrem buz gibiydi ve sürekli kapanıp açılan demir kapıların seslerinden uyku uyumak neredeyse imkansız gibiydi.

* Bize sadece sabun ve şampuan veriyorlardı. Her pazartesi temiz çarşaf ve iç çamaşırları dağıttılar. Dışarıdan sürekli aileme temizlik malzemesi siparişi veriyordum.

* Beni yargılayan yargıcın adaletli biri olduğuna inanmıyorum.

* Hapishane yemekleri berbattı. Kahvaltıda sadece kaynatılmış yumurta, iki dilim ekmek ve bir portakal veriyorlardı.

* Hücrenizde asla özeliniz kalmıyor. Dışarıda gezen gardiyanlar sizin her yaptığınızı görüyor. Tuvaletinizi yaparken bile birileri sizi görebiliyor çünkü tuvaletler hemen yatakların yanında yer alıyor.

* Duşları topluca aldığımız için kendime parmak arası terlik sipariş ettim, duşlardan hastalık kapmaktan çok korktum.

* Duşlardan akan su buz gibiydi ya da bana öyle geliyordu. Banyo yapmak bir eziyetti.

* Yaşadığım her şeye minnettarım. Hapishane deneyimi bana çok şey kattı. Gecceleri bir yastığınızın ve üzerinizde sizi ısıtacak bir battaniyenin olmasının kıymetini şimdi çok daha iyi anladım.

* Kendi evimde olup kendi kıyafetlerimi giymek bir harika. Hapishanede giydiğim turuncu renkli mahkum kıyafetlerinden bıktım. Turuncuyu çok severdim ama bir daha asla turuncu renkli birşey giymeyeceğim!

* Nicole Richie ben hapishanedeyken sürekli beni aradı. Şehir dışında olduğu için ziyaretime gelemedi.

* Arkadaşlarım beni çok özlemiş. Eve döndüğümde Blackberry'imde tam 698 tane mesaj vardı. Hapishanedöneminde kimin dost, kimin düşmanolduğunu çok daha iyi anladım.l Hapishaneden çıktığım anhissettiklerimi kelimelere dökemem. Bu mutluluk sanki düğün gününüzdeya da bebeğiniz doğduğundahissettiğiniz mutluluk gibi...
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı