![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 24 Thanked 7 Times in 7 Posts
Üye No: 43644
İtibar Gücü: 1363
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yaşamayı seninle seviyorum
baharda uyanıyor bak ağaçlar bir gelincik te papatya da yeşil dalda seni buluyorum bu koca şehir bu kalabalık *******i sensizlikle gelen ıssızlık yağan yağmurun sesi ıslaklık hiç bir şey azaltmıyor sana olan sevgimi seni hayal edince yanlızlıklarımda yüreğim ısınıyor sanki dışarda yaz var kış var farketmiyorum, mevsimler önemsiz aklımda sen gönlümde sen varsın ya yorulmuyorum... yoksulluktan yaşamaktan ben seni sevmişim bilemezsin hiç umutsuz değilim yaşamdan bir bardak demli çay da bir nefes sigara da şu bir göz odam da titreyen ışığında lambanın kurumuş son dilimde olsa soframda aklımda sen gönlümde sen varsın ya mutluyum her anında yaşamın ben seni sevmişim bilemezsin toprak örtsede bedenimi kimse bilmesede mezarımı yaşamısım, yaşamamışım ne farkeder ben seni sevmişim bilemezsin bir anı bin yaşam kadar...
MyTBuSTeR Resim Galerisi..!! Herkes Aynıyken Ben Farklıydım Şimdi Herkes Farklı Ben Yine Aynıyım..!! Ben Haraç,Mezat Satılmışım Hep Bir Kenera Atılmışım Ben Senden Yana Yılmışım Yıkılmışım Dağılmışım Yıkılmışım Dağılmışım..!! 17.07.2004 18.09.2005 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni gerçekten sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 03:58 PM |
Sadece seni görmüş, sedece seni tanımış, sadece seni sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:30 AM |
Ben Seni Çok Sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 04:39 PM |
Seni Sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:47 PM |
Seni Sevmiştim | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-12-2007 06:09 PM |