www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-16-2007, 08:05 PM   #1
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1769
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute
Varsayılan 20:01 Samsunspor Yönetimi Görevine Devam Etme Kararı Aldı

Samsunspor Yönetimi Görevine Devam Etme Kararı Aldı

Resmi büyütmek için tıklayın Samsunspor Yönetim Kurulu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'ndan Aldığı Destek ile Birlikte Görevine Devam Etme Kararı Aldı.

Samsunspor Yönetim Kurulu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'ndan aldığı destek ile birlikte görevine devam etme kararı aldı.

Samsunspor Yönetim Kurulu, ekonomik krizi aşmak için Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile yaklaşık 2.5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında Vali Güzeloğlu'ndan gerekli 'destek sözünü' alan Samsunspor Yönetim Kurulu bir süre daha görevine devam etme kararı aldı.

Nuri Asan Tesisleri'nde Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, Samsunspor Kulübü Başkanı Temel Camadan, Yönetim Kurulu üyeleri Naci Pınar ve Hayati Engür basın toplantısı düzenleyerek Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile yapılan toplantıda alınan kararları kamuoyuna açıkladı.

10 Haziran'dan itibaren 3 kez Olağanüstü Genel Kurul yapılmasına rağmen kimsenin yönetime talip olmadığını belirten Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, Samsunspor'a maddi destek konusunda Samsun halkının duyarsız kaldığını ve yardım konusunda çekimser olduğunu tespit ettiklerini kaydetti. Tüm bunlara rağmen mevcut yönetimin ve valiliğin Samsunspor'a destek anlamında kaynak arama çalışmalarını devam ettirdiğini dile getiren İngenç, "Mevcut yönetim toplantı öncesi toplu halde istifa etmek ve Samsunspor'un

kayyuma bırakma konusunda ciddi bir tutum içindeydi. Bu toplantıda yönetim kurulu üyeleri bunu gündeme getirdi. Ancak, son bir defa daha fedakarlık yaparak, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun desteğiyle mevcut yönetimin görevine devam etmesi kararı verildi. Çok acil olarak gerek futbolculara ve Samsunspor'dan alacağı bulunanlara ödemelerinin ivedi olarak yapılması için bazı kaynaklar gündeme geldi. Bunların başında Kızılırmak veya Yeşilırmak Havzası'nda Samsunspor adına bir kum çakıl ocağı açılmasa karar

verildi. Samsunspor'a Maliye Bakanlığı'nca 29 yıllığına kiralanan Tekkeköy İlçesindeki 21 dönüm arsasının satın alınarak, kısa sürede nakit paraya dönüştürülmesi için çalışmalara hız verildi" dedi.

Valilik olarak mevcut yönetimin desteklenmesi kararı alındığını vurgulayan İngenç, "Samsunspor markasına Samsun'un sahip çıkması için kamu kurumlarından, işadamlarından, siyasilerden, vakıflardan destek beklemekteyiz" diye konuştu.

Samsunspor'un güven sorunu olmadığını dile getiren Samsunspor Kulübü Başkanı Temel Camadan ise, "Bundan sonra güven problemi umarım mazeret olarak ortaya konulmaz. Biz Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşmeye giderken istifa mektuplarımızı yanımızda götürdük. 10 Haziran'dan bu yana gerek şehirden, gerekse kurumlardan 60 bin YTL dışında hiç yardım almamamız, bizi olumsuz etkiledi. Bu olumsuz yaklaşım karşısında istifa ederek Samsunspor'un önünü kayyum yolu ile bile açmak istedik. Ancak, toplantıda ortaya

çıkan tablo bizlerin en azından bir sürede daha görevimizin başında kalmak mecburiyetinde bıraktı" şekilde konuştu.

Toplantıda Samsunspor'un ekonomik sorunlarının çözülmesi noktasında kısa ve uzun vadede yapılacaklar konusunda kararlar alındığını aktaran Camadan, "Kum çakıl ocağının yapılması ile birlikte Samsunspor'a sabit bir gelir kazandıracağız. Tekkeköy ilçesindeki arsa konusunda ise kısa sürede çözüme kavuşturulması için çalışacağız. Bizim için acil eylem planında yer alan konularında başında yer alan ise dolmuş hatlarıyla ilgiliydi. Valimiz, 'vilayet olarak üzerine düşeni yapacağını ama öncelikle bu konu ile

ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile görüşme yapacağını' söyledi. Hemen yarın Samsunspor'un ihtiyacı olan paraya kavuşması adına valimiz şehrimizin sanayicileri, işadamlarıyla tekrar görüşmeler yapacak. Hibe, bağış, borç, reklam, kombine bilet karşılığında en kısa zamanda kulübe 2 milyon YTL'nin sağlanabilmesi için çalışmalara başlayacak" ifadesini kullandı.

Sıkıntılı, olumsuz ve karamsar tablonun dağıldığını işaret eden Temel Camadan, "22 Temmuz'da başlayacak hazırlı kampına Samsunspor bütün sorunlarını aşmış futbolcularına bütün ödemelerini yapmış olarak sağlıklı bir şekilde başlayacaktır" dedi.

Kenan Yelek, Zafer Şakar, Sinan Demircioğlu, Feridun Sungur, Tufan Esin ve Serkan Dökme gibi geçen sezondan alacakları bulunan futbolcular ile hemen masaya oturacaklarına dikkat çeken Temel Camadan, bu futbolcuların alacaklarının en kısa zamanda ödeneceğini sözlerine ekledi.

(İG-SA-MFS-MFS-S) (İhlas Haber Ajansı) 5 dakika önce.. [912894]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı