www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-25-2006, 11:50 AM   #1
bugrahan
Daimi Üye

bugrahan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1566
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi : bugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond repute
Varsayılan Necati G.Saray'dan ayrılacağını söyledi

G.Saray'ın golcü oyuncusu Necati Ateş, 'Benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum. Birkaç kişinin yaptığını tüm taraftarlara mal edemeyiz. Ancak huzursuzum dedi' ve G.Saray'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Galatasaray’da birçok eksiğe karşın alınan Konya galibiyetinden çok, Necati ile taraftarlar arasında yaşanan olayın yankıları sürüyor. Golcü oyuncu, taraftarların kendisine gösterdiği tepkiden sonra içini Cumhuriyet’e döktü.. Bu şekilde
gündeme geldikleri için üzgün olduklarını belirten Necati, “Benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum. Birkaç kişinin yaptığını tüm taraftarlara mal edemeyiz. Ancak huzursuzum. Bu kişiler taraftar gruplarının sözde liderleri. Kendilerini
kulübün yönetisi gibi görüyorlar” şeklinde isyan etti. Yaşanan olayı ailesine bile anlatmakta güçlük çektiğini belirten Necati, “Televizyondan duyduklarında çok korkmuştu eşim. Olayı telefonda anlatırken güçlük çektim. Yaşanan olay kesinlikle
planlı. Kavga çıkarmak için yenilmemezi bekliyorlardı. Ancak kazandık. Benimle görülecek bir hesapları varmış. Mehmet (tribün lideri lakabı sosyete Mehmet) ‘bana küfür etti’ demiş. Bu kesinlikle yalan. Bu kişiler soyunma odalarının koridorlarında cirit atıyorlar. Belki bu olay bazı önlemleri beraberinde getirir. Galatasaray’da çok güzel günlerim oldu. Ancak bu saatten sonra kalmam bana zarar verecek. İlk kötü sonuçta yine üzerimize gelecekler. Yani hep fırsat kollayacaklar. Sezon sonu gitmek istiyorum. Türkiye’den ayrılacağım. Almanya’dan ve Hollanda’dan bazı teklifler almıştım. Eşimle beraber oturup karar vereceğiz. Bu tür sorunlar sadece büyük kulüplerde olmuyor. Daha önce Adanaspor’da da taraftarlarla yaşadığım bazı tatsızlıklar olmuştu” şeklinde konuştu.

2 yıllık hesap

Galatasaray’da taraftarla Necati arasında önceki gece yaşanan kavganın perde arkasında iki yıl öncesine dayanan bir olay yatıyor. Villarreal ile UEFA Kupası’nda 2 yıl önce yapılan maçta golcü futbolcu ile Ultraslan taraftar grubu liderleri
arasında sözlü kavga yaşanmıştı. Olaydan sonra bu taraftar grubu üyeleri yıldız oyuncuya hiç sıcak bakmadılar. Önceki gece de maç öncesi kendi aralarında toplantı yaparak, “Bu maçı kazansak da kaybetsek de Necati’ye sataşalım” diye anlaştılar. Necati uçağa binerken saçından çeken bu kişiler fiili müdahale de bulundular. Ardından olaya Necati’nin takımdaki en yakın arkadaşı Hasan Şaş da girdi. Polise verilen ifade sonrası gerek Necati gerek de Hasan Şaş düş kırıklığı yaşadı. Onlara destek ise takım arkadaşlarından geldi. Kötü hava şartları nedeniyle otele geri dönmek zorunda kalan Sarı - Kırmızılılar kendi aralarında önemli kararlar aldılar ve bunu teknik direktör Gerets’e ilettiler. Futbolcular “Taraftarla beraber yolculuk etmeyelim. Bunlar kulübün beslediği kişiler ve buna son verilsin. Teröristlerle aynı ortamda bulunamayız. Huzurumuz kaçtı” şeklinde gelen talebe Belçikalı teknik adam da destek verdi. Bu arada önceki gece bu gelişmeler olurken, Başkan Özhan Canaydın’ın da havaalanı polis bürosunu aradığı ve olay çıkaranların listesini istediği ifade edildi. Aldığı bilgiler ışığında Başkan Canaydın’ın bu kişilerin Ali Sami Yen’e girmesine kesinlikle izin vermeyeceği bildirildi. Başkan Canaydın kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, olayı kınadı. Cim – Bom’da bundan sonra tarifeli uçakla deplasmanlara gidilmeyek. Alınan kararla, özel uçakla uçuşlar yapılacak ve taraftarlarla birlikte yolculuk edilmeyecek.

Yalçın’ın şansızlığı

Kötü hava şartları nedeniyle önceki gece İstanbul’a dönemeyen Cim – Bom kafilesi dün öğle saatlerinde geldi. Maceralı bir yolculuktan sonra İstanbul’a gelen G.Saray, dün tek çalışmasını salonda yaptı. Sarı – Kırmızılılar bugünü izinli olarak geçirecek. Konya maçında sakatlanarak oyunu terk eden Yalçın’dan kötü haber. Genç futbolcunun ön diz çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapadığı bildirildi.
bugrahan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-27-2006, 06:38 AM   #2
GeCeLeR
Guest

Üye No:

bizi bırakmaz neco
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı