![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2445
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erkeklerin söylememesi geren şarkılar *Buraları yıkılıyo benden yıkılıyo Hergün peşime bi bıyıklı takılıyo.. *Ben sana yandım Zühtü.. Hele hele yandım Zühtüü.. Şimdi geldi sevişmenin zamanı da Zühtü.. Ben sana yandım Zühtü.. *Yanıma korlar mı Adam seni ? Koparıp acıtmazlar mı beni.. *Aman Eşref canım Eşref Uykudan uyarttın beni Kana boyattın beni.. *Doktor Civanım, doktor doktor civanım. Ah seni istiyor canım.. *Altın hızma mülayiiiim, seni haktan dileyiiim.. Gün gördüm neler gördüm seni gördüm şadoldum.. *Suya düştü gülümüz, ötmüyor bülbülümüz.. *Bandıra bandıra ye beni, hiç doyamazsın tadıma.. *Sordum namın verdiler, Pala Remzi dediler Pala bıyığı değil yüreğidir dediler Remziiiiiiiiii.. *Sarılmandan belli, kırcan mı belimi? Çok canım acıdı, çeksene elini !! *Bayıra karşı yatır beni.. Tırmala beni kaşı beni.. *Sabahlara dayanaman Osman aga.. Yalancısın inanamam Osman ağa.. *Malımı al mülkümü al.. Tende en kuytumu al.. *Baban beni bubamdan bir kerecik istesin Allahın emriyinen allahın emriyinen.. Gelinim olsun desin gelinim olsun.. *Şappur suppur beni öp.. Çıttır çıttır beni ye.. Onlar acı ben tatlı.. Benden başka böyle var mı ? *Alay başı subaşı, ben istemem onbaşı.. Olursa subay olsun, dosta düşmana karşı..
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 21479
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Suya düştü gülümüz, ötmüyor bülbülümüz..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 648 Thanked 71 Times in 36 Posts
Üye No: 18465
İtibar Gücü: 1601
Rep Puanı : 4494
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hepsi tamamda *Altın hızma mülayiiiim, seni haktan dileyiiim.. Gün gördüm neler gördüm seni gördüm şadoldum.. bunu anlayamadım
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
|
![]() *Bandıra bandıra ye beni, hiç doyamazsın tadıma..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Evet Arkadaşlar Erkeklerin Söylememesi Gereken Tehlikeli Şarkılar | styla45 | Komik Şeyler | 7 | 08-24-2009 01:42 PM |
Erkeklerin Söylememesi Gereken Tehlikeli Şarkılar | styla45 | Komik Şeyler | 1 | 07-14-2009 07:44 PM |
Hep O Şarkılar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 12:33 PM |
Şarkılar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 05:29 PM |
İran'ı geren tarihi film | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2007 01:22 PM |