![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 11 Times in 8 Posts
Üye No: 18809
İtibar Gücü: 1475
Rep Puanı : 1735
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey sevgili.
Son tren de uzaklaştı Sensizliğin istasyonundan Buğulu camda donuk yüzün Aklımda sen yine bendeki sen Gidenleri bir bir hesaplasam. Bak. Yine avuçlarımda kaldı nefesim. Simdi tenime esmer kederim Sesime sığınaksız bakışlarda gülüsün düşer Gözlerimi ardından doğrulup Islak raylara yaslasam Kendini emzirmeyen geceye.. Bir yosma ay düşer Nerdesin. Uzatsam ellerimi Parmaklarımda hasretin vagonları paslanacak Düşsem uçurumlarımda yalnızlığım Sussam kadrolu karanlıklar Gitsem yollar bileklerimden Bileklerimden akacak Yansam külüm buzlara savrulup Kalsam ölüme kim ağlayacak. Artik ellerim çok soğuk Anlıyor musun? Birazdan.. Bu sabahçı kahvesi gözlerimden Belki bir damar daha yırtılacak Yüzümde nice şafaklar kırılacak Aldırma mutlu ol gittiğin yerde Zaten her giden kendi töreninde Yırt dönüş biletini umudun bittiğinde. Kırılası ellerinle Adini koyamadığın henüz tanışamadığın Özlemini tüketme. Boşver.. El ayak çekilince burda Kendi kurşunuyla vurulur herkes Uğultun olsun sessizliğimin çığlığı Hüznüm de isyanım da Kulağının küpesi.. Bana kalsın topal sevdamın rengi Bakma!dönüp de ardına. Belki azdım belki birazdım Belki yazdım belki ayazdım Belki de mavisíni saklayan bulutlara Firari duygular kazdım.. Kıyısızlığımın kentlerinden Hükümsüz bir şiirdi bendeki Sana yazdım.
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 28 Times in 16 Posts
Üye No: 43565
İtibar Gücü: 1362
Rep Puanı : 1445
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() çok güsel..........
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Firari DHKP-C'li çarşıda yakalandı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-11-2009 02:22 PM |
Firari uykuların güler yüzlü meleği | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 08:43 PM |
Firari Duygular Kazdım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-23-2008 09:44 AM |
Firari Aşk | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-23-2008 09:44 AM |
Firari Er 2 Eylülde Yakalanmış [ 04.09.2006 ] { 22:30 } | CLuber | Eskiler (Arşiv) | 6 | 09-06-2006 07:54 PM |