![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1696
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tüm Kupalara talibiz”
17 Temmuz 2007 Salı Fenerbahçemizin başarılı oyuncularımızdan Edu Dracena FBTV'de Fatih Demirkol'un sunduğu Kamp Günlüğü programının konuğu oldu. Edu kamp sürecini, 100. yılda gelen şampiyonluğu, bu sezon ile ilgili görüşlerini ve gelecekle ilgili planlarını anlattı. Edu Dracena, oldukça yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ancak bunun çok verimli olduğunu söyledi. 100. yılında şampiyon olan kadronun bir parçası olmanın kendisini gururlandırdığını söyleyen Edu sözlerine şöyle devam etti: "Bu şampiyonluğu Brezilya'da da kutladık. 100. yılda alınan bu başarı gurur kaynağı olduğu kadar bize daha büyük sorumluluklar yükledi. Şimdi daha büyük başarılar için çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Brezilya'da da büyük yankı buldu 100. yılda yaşadığımız gurur. Arkadaşlarımız, ailemiz ve oradaki spor camiası da başarımızı ve sevincimizi bizlerle paylaştı. Sezon boyunca çektiğimiz bütün sıkıntıları şampiyonluk kupası ile unuttuk. 100. yıl olması dolayısıyla baskı altındaydık. Hepimiz baskıyı kaldırabilecek durumdaydık ama bu baskı anlatılır gibi değildi, zaman zaman zorlandık." Takımımıza Roberto Carlos gibi bir ismin gelmesinin çok büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Edu, "Roberto Carlos'un aramıza katılmasına çok sevindim. Ondan hepimizin öğreneceği çok şey var. Kişiliğiyle ve mütevaziliği ile de örnek bir insan" diye konuştu. Kendisi için geçtiğimiz sezon Galatasaray'a attığı golün unutulmaz olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray maçında attığım gol benim için çok anlamlıydı. Taraftarımızın diliyle gerçek Fenerbahçeli olmanın onurunu yaşamıştım. Bu duyguyu tatmak güzeldi. Ama benim asıl görevim defans. Kaleci son adam ama topun son adama gelmemesinin önündeki set biziz" şeklinde konuştu. Fenerbahçeli futbolcuların bir aile gibi kenetlendiğini dile getiren Edu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu ailede kimse kimsenin zarar görmesini istemiyor, sevinçleri ve üzüntüleri gerçekten birlikte yaşıyor." Bu sezon Fenerbahçe olarak tüm kupalara talip olduğumuzu söyleyen Edu bu kupalara kazanacağımıza inandığını da sözlerine ekledi. Edu, "Bu sezon bütün kupalara talibiz ve bu kupalar için en büyük adayız. Başarılı olacağımıza hiç şüphemiz yok. Hepimiz 100. yılın ardından daha büyük başarılar kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Yeni yüzyıla daha başarılı bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu. Taraftarımızla buluşmayı özlediğini söyleyen Edu, "Yeni sezonda ateşli taraftarımızla buluşmayı iple çekiyorum. Çok sayıda takımın taraftarını gördüm ama Fenerbahçe taraftarı gerçekten eşsiz" diye konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayşe Arman'ın şehvetli röportajı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2008 12:27 AM |
Travmadan Sonra Semih'in Röportajı | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-17-2007 12:58 PM |
Vederson'un Röportajı | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 12:41 PM |
Roberto Carlos'un Röportajı | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 12:37 PM |
Alen ve Cem abi röportajı | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-16-2006 02:50 PM |