![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ''Baykal çıkmış, (Efendim, ben mazotu indireceğim. Adım mazotçuya çıksın) diyor. Senin adın mazotçuya çıkmış zaten. Ama bu ülkeye mazot getiremeyen olarak çıkmış'' dedi. Bakan Unakıtan, Eskişehir Dadaşlar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen yemeğe katıldı.
Unakıtan, burada yaptığı konuşmada, 22 Temmuzdaki seçimin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirterek, seçmenlerin ona göre oy vermesi gerektiğini kaydetti. Ülkede seçim öncesinde farklı senaryoların ortada dolaştığını ifade eden Unakıtan, şunları söyledi: ''CHP-MHP koalisyon yapacakmış. Bunlardan şimdiye kadar ne köy, ne de kasaba olmuş. Bundan sonra ne olacak? Baykal çıkmış, (Efendim, ben mazotu indireceğim. Adım mazotçuya çıksın) diyor. Senin adın mazotçuya çıkmış zaten. Ama bu ülkeye mazot getiremeyen olarak çıkmış. Kendisi Enerji Bakanı iken ülkeye mazot getiremiyordu. Kışın makamında paltoyla oturuyordu. Bunların iktidarları zamanında bırakın mazotu, yağ ve tüp kuyrukları vardı. Muhalefetin en iyisini yapıyorlar. Zaten muhalefet gelmiş, muhalefet gidecek. Birisi daha çıkmış ona, buna ip atıyor. Yahu kardeş bu millet kavga değil, huzur istiyor. Tek başına gelemeyeceksin. CHP'nin ortağı olacaksın. Daha sonra Ecevit'in yanında durduğun gibi sus pus olacaksın.'' Unakıtan, ülkede yıllardan beri süren bir terör sorunu olduğunu belirterek, ''Bununla sürekli uğraşıyoruz. Artık terörle mücadele bir devlet politikası oldu. Ülkede terörü sonlandırmak istiyoruz'' dedi. Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin 2013'te 10 bin doları geçeceğini ifade eden Unakıtan, ''Kişi başına düşen milli gelir artınca, Doğu ve Güneydoğu'da hiç kimse dağa çıkamaz. Milletin işi olunca, geliri olunca, terör onları kandıramaz'' şeklinde konuştu.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Unakıtan sağlığında son durum | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2009 02:33 PM |
Unakıtan very special bir eş | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 11:33 AM |
07/18/07 - Törende Unakıtan yuhalandı | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:23 PM |
07/14/07 - Unakıtan: Hepsini özelleştireceğim | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-14-2007 08:48 AM |
Unakıtan | scarface | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-08-2006 10:32 AM |